Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorroR
csendes tag
-
addikt
"Ezen működik a 3*zoom, veszteségmentesen?"
Mért melyik Sonyba van ilyen funkció?
Veszteség mentes nagyítás, csak optikai zoommal lehet. Úgy tudom, hogy eddig nem gyártott még ilyen telefont a Sony, de erre nem mernék megesküdni.
Akár milyen jól működő algoritmussal számolják ki az új pixel értékeket, az sohasem lesz olyan mint a kiinduló kép. Természetesen a kijelzőn nem biztos, hogy a szem fogja érzékelni a minőség romlást, de ettől függetlenül romlik a kép minősége.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Akkor most már tudod, hogy nem optikai zoomról van szó, hanem kepjavító eljárás. Ez nem veszteség mentes nagyítás, de biztos jó lehet. Gyári Z2 kamera szoftver biztosan nem tudja.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
toto0569
addikt
Én a ROOT folyamatra lennék inkább kíváncsi.Nem a Kingroot-ot használom,hanem a régi módszert.Viszont a 8.1-ben már át kellett írni valamit ,hogy úgy ROOTolni lehessen.Nem tudom.hogy működik e az a win 10-en?
http://m.itcafe.hu/tema/re_windows_10_nincs_ingyen_ebed/friss.html
itt megkérdezheted a problémád.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest