Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
válasz dSERiES #15949 üzenetére
Galaxy S7.Brutal hardver, gyors belső tároló, vízálló és az aksi is jó. Csak drága mint a nyűg. Illetve a tárhely is bővíthető. Így a vízállóságról sem kell lemondanod. És a jó aksiről sem. Állítólag a TouchWiz is jól sikerült. Elég jó kis teló lett.Illetve Xperia X Performance se lehet rossz, de még nem jött ki.Most olvastam az utolsó sort
Valami Xiaomi, talán Mi5, az kb 110-120 ha jól tudom. S820, 5 inch körül, asszem az aksi sem rossz. Talán B20 azaz 800 MHz nincs benne (4g egyik frekvenciája)
Melyik okostelefont vegyem topikban kérdezd meg
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
dSERiES
senior tag
válasz Vangelis #15952 üzenetére
Nem iszok, csak ritkán
de akkor bepótolom@holozis: MIUI-hoz nem tudom hozzá tudnék-e szokni, de köszi a tippet. Csak még ez se kapható (nagyon), meg kint lehet h ennyi, de vámmal szerintem odaver az itthoni új készülékek árához.
Annyira nem égeti a zsebem a pénz (kell másik autóra ), csak gondoltam megkérdezem az 'itteni' véleményeket..
Ja igen, S7-ben még annyi nem tetszik h 'Knox'. Most rootolt a Z2-m és eddig az összes telóm az volt, a Samsung viszont nem nagyon kultiválja a rootolást és egyéb felhasználói beavatkozásokat... úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
Majko102
aktív tag
válasz dSERiES #15953 üzenetére
A vévévé(pont)xiaomishop(pont)hu -n előrendelhető a mi5. A legolcsóbb változata 114900ft 3gb/32gb(ram/háttértár) konstrukcióban. A 3/64 129900ft, a 4/128 pedig 149900ft. Ezekben benne van a vámtól kezdve minden szirszar. Érdemes elgondolkodni a 64/128-as verziókon, mert ott eleve emelt órajellel megy a sanpi s820, illetve a ram frekvenciája is 1333Mhz helyett 1866Mhz.
Play áruházból pedig akármilyen launcehrt le tudsz kapni.
-
F.B.I.
veterán
válasz dSERiES #15953 üzenetére
Ha jól működik, akkor felesleges. Én is meghirdettem a színe miatt de inkább megtartom. Szinte semmi nincs, amire nagyon érdemes lenni váltani. Ez a hardver már simán elmozgat minden szoftvert, mondom ezt úgy, hogy most szálltam ki egy jó windows telefonbol és a feleségemnek IPhone van. Talán Xiaomi Redmi 3 a nagy aksi miatt de gyengébb gpu és nincs B20 ha vidéki vagy és fontos.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kelly416
veterán
-
dSERiES
senior tag
Igen, az LG-re gondoltam én is, de szintén pro-kontra: kamera jobb, nem vízálló, akkuidő gyengébb.. oké qhd.
Egyelőre semmi baja, karcmentes, akksi 3 nap, ha koszos, megmosom a csap alatt 8) .. én is arra gondoltam hogy marad. Bronz Z3 bejön, de a műanyag sarkok nem, meg szinte u.a. (kijelző fényerején kívül), úgyhogy arra sem.
Köszi a véleményeket mindenkinek, jó 'kis' teló ez. Pedig már nem mai gyerek, de megállja a helyét.
Mi5 bejövős, de sose volt a gyakoriakon (samsung,lg,sony, talán régen 1x volt egy p6) kívül más (kínai) telefonom még, meglátom..
⊿sff⊿
-
holozis_HUN
veterán
-
VeryByte
őstag
válasz dSERiES #15949 üzenetére
Én a Z2 mellett egy Honor7-et használok párhuzamosan.
Nekem tetszik, és ha Z2 helyett keresnék mást, akkor ez lenne.
Az EMUI szokható (szerintem ez lesz a legnagyobb visszatartó erő), MM jön hamarosan, elvileg a jövő héten, dual SIM és amit én szeretek benne, az az ujjlenyomat olvasó.
Kicsit könnyebb, filigránabb, mellett nekem a Z2-vel olyan robosztusabb érzésem van.
Az én használatom mellett akkuidő hasonló, de én ebben nem vagyok mérvadó.[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
Van, csak picit kockázatos tud lenni, topikjában olvashatsz róla.
Én nem root-olok, mert nem érzem szükségét. Vitát nem indítok, hogy jó-e, vagy kell-e, ezt mindenki maga döntse el, csak annyit szólnék ehhez, hogy ne azért root-oljon, mert az milyen jó dolog, hanem csak ha tényleg szükséges, de már túl is reagáltam a dolgot. :-) Nekem nem kell."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
Ez sem teljesen igaz, mivel Honor-éknál ezzel kevésbé foglalkoznak, de azért ez már határmezsgye. Pont a topikjában volt egy ilyen eset, root-bl után gariztatás, zabszem a fenékben, de 3 hét után megkapta az új telefont garanciában a topiktárs.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
kelly416
veterán
Tisztelt lakók!
Megkaptam a lehetőséget, hogy szépítsem, frissítsem az összefoglalót. Kérem, szedjétek össze, amit látni szeretnétek benne, és ha lehet, ne csak címszavakkal, hanem egy kis rövid írással vagy linkkel kiegészítve.
-
Vangelis
félisten
Még ki sem próbáltam, hogy a z1c gyári dokkoló jó-e hozzá.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
petymeg
addikt
válasz Vangelis #15969 üzenetére
A Z1C dokkolónál mögé kell tenni valamit pl. egy bankkártyát, mert nem csatlakozik. Van egy Z1 dokkoló is abban is lötyögős, de nem kell kitámasztani.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
F.B.I.
veterán
Most szereztem egy jó fajta kis tokot, amíg kintről megérkeznek a komolyabbak de persze, hogy nem tudom betenni a bölcsőbe vele.
Sokat kibír a kihajtható töltőajtó?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz holozis_HUN #15977 üzenetére
EZt és egy ilyen tokot is. Olcsók, jók...remélem, enyhítik a lila hátlapot, ha lement a gari, akkor meg megy rá egy ilyen hátlap pillanatragasztóval meg 3M szalaggal, legfeljebb nem járok medencébe kamerázni.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Vangelis
félisten
Nekem is kellene valami faxa tok.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
F.B.I.
veterán
válasz holozis_HUN #15983 üzenetére
A pillanatragasztó nem a keret szélére illetve a kamerához megy, hanem az aksihoz.
-
-
kelly416
veterán
Tisztelt Topiklakók!
Itt olvasható a majdnem kész új összefoglaló, illetve szeretnék valamit kérdezni. Z1C-nél az a hír járta, hogy BL nyitás esetén mindenképp ugrik a gari, ha vissza zárom, ha nem. Ha így van, akkor had ne írjak butaságot az összefoglalóba, kérlek erősítsétek meg vagy cáfoljátok meg.
Köszönöm.
-
szepsuti
aktív tag
válasz kelly416 #15992 üzenetére
Nekem tetszik. Nem tudom mi számít elavult infónak, egy kezdőnek minden fontos információ megtalálható benne.
Talán a gyakori kérdések közé még belefér:
Sokunknak a fórumban panaszkodtak, hogy nem hallanak rendesen telefonálás közben. Ellenben ha kihangosítom a készüléket megoldódik a probléma. Na de ez nem állapot, nem ez a telefon elsődleges funkciója. Szervízben megoldották nekem a dolgot, csak mikrofon hibával adtam be és egy valag dolgot kicseréltek benne. Széles tájékoztatást nem kaptam, ami szemre látszik: Új káva körbe, új ajtók, új kijelző, új hangszórók, és még vagy 6-7 cikkszám a munkalapon. A probléma megoldódott, tökéletesen hallanak azóta. Szép munkát végeztek, hátlapot leszámítva új készüléknek megfelelő az állapot. -
dedehu
aktív tag
válasz kelly416 #15992 üzenetére
Látom csak a 8.1-es winhez van flashtool telepítési útmutató. Pár héttel ezelőtt összedobtam egy kicsit hosszúra sikeredett win 10es útmutatót, ha szeretnéd használd fel:
itt találod -
kelly416
veterán
Mivel eddig túl sok segítség/észrevétel nem történt, élek azzal a feltételezéssel, hogy senkinek nincs több hozzáfűzni valója, így lecseréltem a téma összefoglalót. Természetesen bárkinek bármi észrevétele van, és nem csak beírja, hogy valami nem jó, hanem meg is indokolja vagy megírja a jót a nem jó helyett, teszem is bele az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...