Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
válasz mrbarbrady #9300 üzenetére
Még ott nem járok..
És az első índításnál volt 225 MB szabad ram, de még belesem kezdtem az optimalizálásba! csak ráírtam egy telepítőt... (Az viszont nagyon jól néz ki! )Várható megjelenés: jővőhéten.
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
daniele
aktív tag
Kinyitottam a bootloadert hivatalos sony által. De cwm-et nem tudok telepíteni, sőt root exploler azt írja ki, hogy nincs rootolva a telefon... Valaki tudnak segíteni?
-
kumpl
aktív tag
Felraktam a Mircinko V4-es romot a telefonomra. Eddig tetszik. Kivétel 2 dolgot, a beállítások menü háttere.. Az nagyon zavaró számomra. Meg képernyőzárnál a csúsztatás.. Meg lehet ezeket változtatni? A v5.1-es memóriakezelése mennyivel rosszabb, mint a V4-é? Érdemes azt feltenni?
A Wipe data/factory reset csinálok, akkor eltűnik a root, meg a CWM? -
gubolaa
tag
Sziasztok. Kerestem a fórumon ezt a problémát de nem találtam és hátha már valakivel fordult elő ilyen. Most vásároltam egy tp link rootert, mindent beállítottam, a számítógépen megy a net szépen de a telefonommal ha csatlakozom a wifi hálózatra és elindítok bármit ami adatkapcsolatot használ a számítógép azt jelzi vissza hogy nincs internetkapcsolat. Ha leállítom a teló wifi kapcsolatát helyreáll az internet. Már próbáltam a telefon mac címéhez egy ip címet beállítani, a rooter szoftverét frissítettem és még mindig ugyanaz a hiba. Lehet nem ide tartozik a probléma, de nem tudom hogy a telefonon kell e esetleg valamit beállítani. Előre is köszönöm
Adam
-
huhuhuu...
tag
válasz gubolaa #9308 üzenetére
Szokott TP_LINK furcsán viselkedni , de leginkább a beállítások miatt . Nézd át . Van hozzá egy csomó leírás. IP cím csak fix IP címnél kell . A szolgáltatói felhasználóneved , jelszavad legtöbb esetben elég . A telefonnak csak a router titkosítási kódja kell .
[ Szerkesztve ]
...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?
-
gubolaa
tag
válasz huhuhuu... #9309 üzenetére
Sajnos már megpróbáltam mindent amit találtam neten, de azért köszönöm. Ha még valaki esetleg tud segíteni, vagy volt hasonló problémája szívesen fogadom a tanácsokat.
Adam
-
Mircinko
senior tag
Van egy kis problémám...: Miért van az, hogy ha Walkmanan hallgatok a telefonon zenét (nem fülesen) ,akkor halk,de ha beállítom csengőhangnak és úgy kezdem el játszani akkor meg sokkal hangosabb a zene?
(Lehet, hogy a romom miatt, de megkérdezem, hogy nektek is ilyen-e?)[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
válasz Mircinko #9311 üzenetére
Szerintem a sony szoftveresen védi a telefon hangszóróját. Logikusnak tartom azt, hogy ha csengőhangnak állítod be azért hangosabb, mert a sony szerint ezt rövidebb ideig hallgatod, mivel fel kell hogy vedd ha csörög. Ellentétben a walkmant valószínűleg hosszabb ideig hallgatod, és ha ezt nagy hangerőn teszed, az hosszú távon nem biztos , hogy jót tesz a hangszórónak.
-
szabokaroly
csendes tag
nekem is fekete alapon látszik egy világító pixel, de bekapcsolásnál elég zavaró.
-
Mircinko
senior tag
válasz LantosBerry8 #9313 üzenetére
Ez lehetséges... viszont eltávolítottam az általam belerakott funkciókat (sztereó törlés,stb...) és úgyanolyan hangos lett, mint a csengőhangnál!
[ Szerkesztve ]
-
-
Mircinko
senior tag
Ha már így felhoztam...
Mircinko V6.0- eddigi újdonságok:
-Aroma Installer: Dizájnos grafikus felületű telepítő, magyar nyelven!Automatikus Wipe-al!
-Beleintegrált módok: Mostmár a rom telepítőjéből is kiválaszthatók a módok.
(Többféle launcher,betűtípus, proci szabályzó,bootanimációk,státuszbárok,kikapcsolás animáció! stb...)
-Javított hang és zenekezelés! (lásd fentebb )
-Kamera fagyásainak javítása, újabb driverek!
-Teljes .54-es generic alap.
-Extra sok szabad memória!
-Laggmentes, gyönyörű Xperia Z felülettel!
-JB óra és JB rádió!
-GPS-10 másodperc alatt befogja a jelet!
-WiFi jelerőség javítása!
-Reklámmentesítés!
-STB...[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz freemanone #9307 üzenetére
Nem tudom letölteni az 54-es ics-hez a csomagot a rootoláshoz mert ezt írja ki:
Ez a fájl vírussal fertőzött.
Csak a tulajdonos tölthet le fertőzött fájlokat.
Adnál linket, a csomagról?
-
_ak_
addikt
válasz freemanone #9299 üzenetére
Tényleg, ez adja is magát, de szembe nem jutott volna. Köszi!
Let's begin, de gozaimasu!
-
Mircinko
senior tag
Nos beletettem az üzeneteket, beállításokat,walkmant, és a tárcsázót+kapcsolatokat a gyorsírótáras memóriába... Nagyon gyors lett, és fél second alatt megnyitja az adott alkalmazást. Úgyis, ha bezárom a folyamatott teljesen, viszont az a +200MB memória lecsökkent 160MB-ra...!
Kérdés: Nektek melyik a fontosabb? a használhatóság vagy a +memória?
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Mircinko #9324 üzenetére
Szerintem az üres memória önmagában kutyagumit nem ér. Aki erre hokizik az lapozzon fel egy OS-el és architektúrával kapcsolatos könyvet...
Az a lényeg, hogy egy adott alkalmazás milyen gyorsan kerül használható állapotba. Jelenleg a memóriából csak aktiválni kell...gyorsabb mint bármelyik falsh alapú tárolóról betolni.
Kicsit lehetne több feladatot bízni az OS erőforráskezelésére...(memory management)ja szóval a lényeg, ha nem lenne világos: +1 használhatóság.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mircinko
senior tag
válasz MrSealRD #9326 üzenetére
Egyetértek ezzel amit mondasz! Viszont itt a fórumban is, (meg az ismerőseimnél) vannak olyanok akik mindennél fontosabbnak tartják a "szabad memóriát" épp ezért kérdeztem meg.
10-15 perc múlva videóban is lárhatjátok a V6 teljesítését! ( A jelenlegi téma nem végleges!)
-
MrSealRD
veterán
válasz Mircinko #9327 üzenetére
Az ilyenektől megkérdezném, hogy mégis mit rak az üres memóriába??? Amint betölt egy programot az elszáll...Ha kilép akkor a memóriaterület felhasználó státuszba kerül...az a baj, hogy a rendszer mutatja ezeket is a népnek aztán sokan félreértik...
Jó munkát addig is a ROM-hoz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mircinko
senior tag
Egy kis videó rendszerről! [link]
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz daniele #9321 üzenetére
köszi, hogy szóltál! A File nem vírusos, ebben biztos vagyok, de bizonyos kódrészletek "kártékonynak" számítanak. Feltöltöttem újra, de most jelszavazva, így a google robotja nem tudja kinyitni és blokkolni.
[link]
az összefoglalóban is javíttatni fogom a linket.a jelszó: ph
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz freemanone #9331 üzenetére
Nincsmit. Amúgy utána olvasgattam xda-n mert nem volt időm várni a válaszodra. Sikerült is feltennem a másik kernelt viszont egyből le is szedtem így nem sikerült a root... Mikor feltettem a másik kernelt akkor nem minden pixelt jelenített meg a telefon + mikor felállt volna a rendszer nem állt fel vagyis hát 2perc alatt nem, többet nem vártam... Kikapcsolni is alig tudtam mivel a kikapcs gombra bejött a négyzet középre font-ok nélkül, szerencsére tudtam hova kell kattintani, aztán ki tudtam kapcsolni... Hiába indítottam el a root progit, ugye visszaállítás-ra nem tudtam nyomni mert olyannyira be volt lassulva a rendszer h lehet h 20perc kellet volna neki... És be se jött az a négyzet, ahol a visszaállítás-t eltudtam volna fogadni... 54-es rendszerem van pedig.. Flashtoolba rányomtam hogy Flash Mode, aztán rádugtam úgy hogy hangerő le-t nyomva tartottam és ki is írta a progi, hogy sikerült a kernel csere 100%-ra felment a csík... Nem tudom mit ronthattam el Simet is ki vettem, hogy a pin kóddal ne kelljen bajlódni de nem jutottam így se előrébb
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz daniele #9333 üzenetére
ez normális jelenség abban az állapotban. nem mindig jön elő ennyire durván, de nem tudom mitől függ... nem rontottál el semmit, úgyhogy próbáld meg ismét, mert menni fog. amikor bejön a visszaállítás menupont, ott a képernyő alján van a gomb amire rá kell nyomni, ha az összejön sinen vagy.
-
daniele
aktív tag
válasz freemanone #9334 üzenetére
Nem jött be a visszaállítás menüpont Mennyit várjak?
-
jófejsrác
senior tag
válasz Mircinko #9324 üzenetére
Én személy szerint köpök rá mennyi szabad memóriám marad, ha minden szinte instant indul, felőlem maradhat 10 is! Viszont én használom a: whats app, viber és facebook alkalmazásokat. Ha ezeket is felinstalálom és még akkor is instant lesz a legújabb romod "dobok egy 100-ast a perselybe"!
-
törölt tag
Sziasztok !
Felül látható hátteret keresem zöld foltok helyet kék foltok kellenének valakinek véletlenül nincs meg kékben?
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz Mircinko #9346 üzenetére
helyes!
Én mondjuk már kicsit unom, hogy folyamat azt kérdezgetik, hogy "mikor lesz kész?". Amikor megérik a kiadásra. Ezt nem lehet megsaccolni sem, így felesleges kérdezgetni. A szabadidődtől és a felfedezett bugok mennyiségétől, azok javításának idejétől, tesztelésétől, stb függ.
Úgyis jelezni fogod a topicban amint elérhető.
Amikor valaki feltesz egy ilyen kérdést, gondljon arra, hogy a válaszra felhasznált időt a rom gyorsabb bejefezésére is "pazarolhatná"szerk: lassan itt is bevezethetnénk azt, mint XDA fórumon: "Never ask for ETA!" - Sose kérdezd, mikor lesz kész!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #9347 üzenetére
"Never ask for ETA!" - Sose kérdezd, mikor lesz kész!
Ez nagyon tetszik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Saliha
csendes tag
Ha SUS-al rámegyek a javitásra akkor a .10-es gyári Ics-et fogja visszatenni? Most a .54-es generic van fent flashtool-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest