Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arc27
csendes tag
Nekem 6.1.1.B.1.10 ez régi? (Vodafon Rulez)
-
david1212
tag
Mircinko, a 4.0-ás romod telepítésénél, akkor ha jól értem, nem kell végigcsinálni a szokásos rom felrakás előtti wipe lépéséket? Megcsinálja a rom magától? Gondolom jól értettem.
-
air
nagyúr
válasz Jon Mathias #8699 üzenetére
Hol jött ki?
Az, hogy a PTCRB hitelesítette, az nem jelenti azt, hogy kijött.
A kijött volna, elérhető lenne.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
peestee83
aktív tag
Hivatalos oldalon (még mindig) ez az elérhető legfrissebb :
Latest available software: 6.1.1.B.1.10
Release date: 2012-09-28Cor ne edito
-
nbukta77
addikt
stock romok kozul melyik a legjobb a c.10 b.10 vagy a b.54?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
SpyK333
tag
Hi all!
Feltettem a "Mircinko Rom"-ot. Nagyon tetszik! Grat a munkához. De lenne egy kérdésem. Mielőtt nekivágtam csináltam az előző rendszerről egy biztonsági mentést a gépre. Most hogy friss rendszer van a vason vissza szeretném állítani a névjegyeket de nem sikerül valamiért. Minden mást szépen megcsinál a pcc de a névjegyeket valamiért nem akarja. Végigcsinálom a varázslót szépen gond nélkül, mikor vége újraindítom a telefont ahogy az illik, de valamiért nem engedi visszaállítani a névjegyeket. Ha tudtok segítsetek pls mert jó néhány névről van szó. Előre is köszi a segítséget.
üdv! SpyK333
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Játékok alatt hogy teljesít a telefon? GTA 3, VC, Most Wanted?
SGS-ről váltanék.Gyárilag meddig van android frissítés? (JB van?)
[ Szerkesztve ]
-
SpyK333
tag
van rá valami program hogy a .dbk-s fájlt megnyissam? ki kéne halászni belőle a névjegyzéket.
-
Mircinko
senior tag
válasz david1212 #8702 üzenetére
Egyszerű: ha nem csinálod, meg a Wipe data/factory-t akkor megmaradnak a régi beállításaid. Viszont, ha megcsinálod, akkor teljesen friss rendszert kapsz.
Azért nem csinálja meg ezt automatikusan, mert gondoltam,nem mindenki akar bajlódni a beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Arc27
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem felraktam ezt a billentyűztetett: A.I.type Keyboard Plus
kiválasztottam a beállításokba hogy ez az alap értelmezett de nem jön elő ha pl sms-t írok s már mindent átnéztem -
Arc27
csendes tag
Sziasztok
Megoldtam -
lajozs
aktív tag
válasz darvinya #8691 üzenetére
Soha nem próbáltam még az általad ajánlott módszert (tulajdonképpen ugyanezt fogalmaztam meg, csak a Te válaszod kellett, hogy bele is vágjak). Csakugyan egyszerű kinyerni a fájlokat.
Az egy más történet, hogy semmi érdemi változás nem történt. Két .apk-ra gyanakodtam, a SemcPhone-ra, meg (erre már xda kellett) a SemcContactsProviders-re. Utóbbinál újra kellett szinkronizálnom, de az elsőnél meg sem nyikkant: tök ugyanaz a telefon-felület maradt, a régi - hiányos - tulajdonságokkal.
Nyilván én vagyok a ludas, nem tudom, mi(ke)t kell átmozgatni. Netán könyvtárfájlokat is (.su)?[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
darvinya
titán
Ha van SUS/PCC file-ok otthoni gépen, miért ne lenne hiszen frissítetted már a telot.
Azokból elkészítheted a fw-t ami a telodon volt eredetileg.(segítség Logout_omon lévő fw készítés… alatt)Ha .10 fw nandroid backup van abból kell kinyerni a SemcPhone.apk
Azt kicsomagolni és megnézni mire mutat még.
Azután tovább…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
huhuhuu...
tag
Világos , hogy ez nem nyelvtan óra ... DE az "a" meg a "ha" egészen más . Nem kell megmagyarázni , hogy félreütés . Nem az . 128. alkalommal már nem az . A " hardware " meg nem hadver .
[ Szerkesztve ]
...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?
-
darvinya
titán
válasz huhuhuu... #8722 üzenetére
Hahaha…AaAaAa…
Gyakorlom.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SpyK333
tag
válasz huhuhuu... #8722 üzenetére
Kipróbáltam már minden lehetséges verziót,variációt hogy visszaállítsam a telefonkönyvet a mobilra de semmi nem jött össze. Amikor felraktam a romot akkor csináltam egy wipe-ot lehetséges hogy amiatt nem tudom visszahozni a telefonkönyvet a biztonsági mentésből? A dolog érdekessége hogy minden mást visszaállított még a háttérképeket is csak egyedül a névjegyzéket nem. Szoal nem tudom mi lehet a probléma. Én voltam a balf*sz hogy nem szinkronizáltam előtte a google accommal de valahogyan nem lehetne megkóborálni hogy visszajöjjenek a nevek? Ha valaki tud valamit akkor írja kipróbálom. Előre is köszi!
-
SpyK333
tag
-
husziahazban
csendes tag
valaki segítsen már légyszi..... rootolás közben ezt írja ki :Error type 3 Error: Activity class {com.sonyericsson.vendor.backuprestore/com.sonyericsson.ve ndor.backuprestore.ui.BackupActivity} does not exist.
-
Mircinko
senior tag
válasz husziahazban #8731 üzenetére
Fel flashelted a hozzávaló kernelt?
Hogy kezdtél neki a rootnak?
-
SpyK333
tag
Akkor ezek szerint senkinek semmi tippje hogy hogyan orvosoljam a problémát?
-
Mircinko
senior tag
válasz husziahazban #8733 üzenetére
Most melyik verzió van a telodon? Mármint Rom? Mert a multkori hsz-nél c.10-et írtál-lehet, hogy itt lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
-
nash2
tag
válasz SpyK333 #8707 üzenetére
Szia,
a legegyszerűbb szerintem az lenne, ha visszaraknád azt a rom verziót, amivel a backupot csináltad. Utána rakd vissza a névejegyeket, és vagy mentsd le SD-re, vagy synceld fel google-ra. Utána meg rakd vissza Mircinko romját...Ja és mentésre és visszaállításra telefonkönyv, sms, call log terén ott az Super Backup a Playről, az hibátlanul működik.
Nash
-
petuci
csendes tag
sziasztok!pc companion nem látja a telefont... az miért van? a sajátgépnél sincs a meghajtók kozott...
[ Szerkesztve ]
-
lajozs
aktív tag
válasz darvinya #8721 üzenetére
"SemcPhone.apk. Azt kicsomagolni és megnézni mire mutat még."
Na, ez nem volt szép Tőled... Kiesett a szemem, de abból a katyvaszból semmi értékelhető "mire mutatás" nem derült ki számomra.Közben szegény @Mircinko is dolgozott nekem/helyettem, de a felpakolt négy .apk szintúgy eredmény nélkül installálódék. Vérszemet kaptam, ezeket szintén kibányásztam a nandroidból, de dettó eredménytelenség. Az is eszembe jutott közben, hogy sokak (fórum) hajdani hitetlenkedésére telefon módban a jobb "hardvergombra" nem csak két sor ugrott fel, hanem harmadiknak éppen az inkriminált gyorshívó programozás. Ennek most lőttek, de nem is próbálkozom többet; utálom a neurológia várótermét...
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
darvinya
titán
Kicsomagolni Max ApkTool-lal lehet.
Akkor van értelmes dolgok is benne.
XML meg a smali -ban vannak ráutaló nyomok ami mit hív meg, milyen háttér file kell neki, stb.Most nincs időm rá, meg nincs meg az fw-ből SemcPhone.apk és a framework-res.apk, hogy kicsomagoljam és végig kövessem.
Azért írtam ilyen spongyán.
Talán Mircinko -nak lesz ideje rá, ha már úgy is fw-ket gyárt.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mircinko
senior tag
Az eredeti apkokat sikerült megtalálnom és visszaállítanom, (tehát fekete háttérrel) de gyorshívás az nincs benne :/
Ez az eredeti .54 es romból való!Ha kell akkor feltöltöm dropoxra.
Közben az B.10-et konvertálom át, abban szerintem meg van a gyorshívásos tárcsázó!. 10 perc és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
válasz Mircinko #8743 üzenetére
Hát a gyorshívás, az nincs meg. Megtettem amit tudtam.
Esetleg megteheted azt, hogy felveszel valakit a kedvencek közé és kitudod rakni a kezdőképernyőre. Igaz nem teljesen az a megoldás, de jobb, mint a semmi...
-
endre4
csendes tag
Sziasztok! Két hete vette egy U-t amit GB-ről frissítettem ICS-re pc-n. A képernyő nyitásnál bal oldalon a lakat van jobbra pedig a foto ikonja, amit ha balra elhúzok, megnyitja a fényképezőt. Ez normális, vagy lehet ezen változtatni valahogy? Tudtok segíteni valahogy?
-
air
nagyúr
"a sajátgépnél sincs a meghajtók kozott..."
Nem is lesz. MTP-t használ, tehát eszközként kell megtalálnod.
(#8745) endre4
Tegyél fel valamilyen lockscreen alkalmazást! Pl. WidgetLocker-t.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
husziahazban
csendes tag
Na a következö történt....feltettem flashtoolal a Nordic romot és úgy álltam neki a rootnak az első hszben leírtak szerint....most ott tartok hogy lefutott a .bat file ujraindult a telefon, és ottvan a superu alkalmazás...azaz gondolom sikerült! na most...a leírásban az van hogy : {6. Ismét Flashtool segítségével flashmode-ban visszaállítjuk az új kernelt: "xperia u_6.1.1.B.1.54_World kernel.ftf"
7. Ha végzett el kell indítani a telefont miután lehúztuk a kábelről és készen is van.} ---ezt a lépést muszáj megtenni ? vagy ennek mi jelentősége van? vagy ha most mindenképpen vissza kell tenni egy másik ilyen .ftf filet az lehet a Nordic-os?előre is köszi a választ , lehet hogy hülyének tűnök de nem csináltam még ilyet, viszont szeretnék minél többet kihozni a telóból!
[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
válasz husziahazban #8748 üzenetére
Kell,mert így lesz teljes a .54 romod. Mivel az előzőleg felflashelt másik fájl az a .10 re álította vissza, hogy tudj rootolni! Ugyanugy megcsinálod mint eddig, telo kikapcsol, fel flashelés, hangerő le, majd rádug.... és bekapcsolhatod. Ennyi. Nem fog eltűnni a root, meg semmi sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest