Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy ha T-mobile-nál veszem a telót, akkor is ugyanakkora a felhasználható memória (4 gb szabad + 1,5 gb a progiknak)? Csak azért kérdezem, mert a honlapjukon 4 gb-ot ír felhasználható memóriának.
Hivatalosan hányas androidra lehet frssíteni jelenleg? -
törölt tag
válasz badrian250 #8206 üzenetére
Nincs mit!
-
badrian250
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de nézzétek el, nem vagyok nagyon képben okosteló színtéren (MÉG ):
GPS van wifi nélkül is? Ha igen, egy Magyaro. térkép mennyit foglal? -
pit stop
addikt
válasz badrian250 #8210 üzenetére
Van, de mobilnettel (de akár wifivel is csak azt macerás magaddal vinned ) gyorsabban talál jelet és jobb.
Az pedig hogy mennyi helyet foglal, olyan mintha kb. azt kérdezted volna, hogy egy autós szimulációs játék mennyi helyet foglal Többféle gps program van, van amelyik csak nettel megbízható, van amelyik offline, de mindegyikből sokféle (mint szimulátorokból pl.).Jenei: Tényleg katasztrófálisan olvashatóvá kezdesz válni, bocs
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
godzsy2
senior tag
válasz badrian250 #8210 üzenetére
GPS megy wifi nélkül, de van online térkép-et használó app és van offline térképet használó app is.
Online térképes pl. a Google Maps, ehhez kell wifi, hisz a térkép részleteket a netről tölti le.
Az offline térképes app-ok, pl. a Primo, a Sygic, a Navigon, a TomTom... ezeknek a magyar térképe kb. 15-20 megabyte körül van. Ez utóbbi programok fizetősek, a Primo pl. csak warezba oldható meg, hivatalosan nincs android verzió.
-
badrian250
tag
Köszi!
Még azt megkérdezném, hogy ha fehér színűt veszek, akkor arról nem kopik a borítás? Régen volt több fehér/világos SE telóm, és azokról kicsit jött le az anyag, ahol érintkezett az asztallal
-
pit stop
addikt
válasz badrian250 #8213 üzenetére
Nem érkezett eddig ilyen panasz.
-
arti1121
senior tag
közületek ki mennyire szokta állítani a háttéradatok korlátozását?? nálam ez 3!
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Jon Mathias
senior tag
Én sygic-et használok de NAGY 0 a gps-em ma 12p kellett neki mire rá tudott állni a műholdra. futár vok számomra így használhatatlan. az ics sem segít rajta. kollegám tipo-ja 10-15 mp alatt talál jelet!
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
diane
tag
Sziasztok! Valaki legyen szíves rakja fel nekem a gyári időjárás widgetet (apk), hogy le tudjam tölteni és telepíteni, mert nálam egyszerűen nem működik.
Köszi!
-
pit stop
addikt
válasz Jon Mathias #8216 üzenetére
Nekem még GB alatt google mapsnek 1-2 perc kellett max., attól függ mennyire voltam utolsó cellától.
-
freemanone
addikt
Mobilnet+wifi bekapcsolva (de minimum az egyik), úgy elhiszem, hogy 10-15 sec alatt van jel, de az nem műholdas GPS jel. Annak több perc kell mire beáll a kapcsolat.
-
nbukta77
addikt
Tapasztalt valaki olyat,hogy az aksi toltottseg jelzo beragad. Fel raktam 47%- on es egy 1,5 ora mulva is annyit mutatott. Ujra inditas utan felugrott 100%- ra. Ez mar nem az elso eset. 6.1.1.c van fent. Valakinek velememy tapasztalat?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
L.L.
senior tag
válasz freemanone #8221 üzenetére
De az rendes műholdas jel, csak ha van internet elérhetőség, (wifi vagy mobilnet), az A-GPS indításkor letölti a műholdak helyzetét, ezért hamarabb megtalálja a jelet.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
-
freemanone
addikt
A második linkerdől:
"Vannak olyan okostelefonok is, melyek az A-GPS technológiát más megoldásokkal, például a WiFi-alapú helymeghatározással vagy a GSM-adótornyok helyzetét felhasználó háromszögelési módszerekkel kiegészítve alkalmazzák."A lényeg az, hogy van olyan rendszer amit mondasz, de az nem az android.
Ezt egyébként tesztelheted is. Ha fogod a google maps-ot otthon wifi-re csatlakozva, kikapcsolt gps mellett. Meg fog találni egy 10 emeletes panel földszintjén, de még a pincében is ha van wifi, 3g jel. Oda pedig a műhold tuti nem lát be![ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz freemanone #8227 üzenetére
Ez így van, viszont a google maps-on kívül, egyik navigáció sem fog jelet találni egy szobában sem, akár van adatkapcsolat akár nincs. Viszont szabadban, adatkapcsolattal 10-20 mp alatt fog műholdat.
-
törölt tag
Ics párszor volt mán gyári visszaállítás.Csak azok a alkalmazások mennek ami a képen van jelenleg.
De viszont a akku idő javult!
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Ha futár vagy, ne a telefonod használd gps-re. vegyél 20 ezer alatt egy olcsó kütyüt, vagy használtat még olcsóbban, pakolj fel rá warez programot. Elég idegesítő tud lenni, ha egy hívás miatt nem időben térsz le a pályáról és elnézed a kijáratot. Mondjuk Magyarországon eltévedni nem lenne szabad, ha futár vagy, inkább városon belül érdemes használni. De ha a városba érve kapcsolod csak be, akkor tényleg idegesítő lehet, ha 12 percet kell várni a jelre. Az alatt le is lehet szállítani az árut.
-
LantosBerry8
senior tag
Rom toolbox pro/rom management/rom list/Google apps - alatt található custom romok használhatók Xperia U -ra? Vagyi inkább ne piszkaljam ezt a funkciót?
-
Mircinko
senior tag
Igen, szerintem tudod, mivel azt a módszert is beleintegráltam, a letöltési linket az idézet részben megtalálod.
A Mircinko V3-mat most tesztelem, ma, vagy holnap válik letőlthetővé.
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
agymenő
tag
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani valamilyen jó alkalmazást amellyel tudom a telefon hangerejét tuningolni hogy hangosabb legyen mint gyári max beszéd csengés stb.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
L.L.
senior tag
Igen, de azt a 3 színt keverheted. Pl. pirosat és zöldet felhúzod sárga lesz belőle stb, de ha mindegyiket lehúzva hagyod, és úgy nyomsz a save-re sötét marad. Minél kisebbet "húzol" annál halványabb színeket kapsz. Beállítás után akár az alkalmazást is törölheted akkor is úgy marad, amíg a készüléken újra nem választasz gyári témát.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz freemanone #8227 üzenetére
Az általad beszúrt idézet tévedés. Semmi köze az A-GPS-hez. A bekezdés addig a mondatig tökéletesen leírja az A-GPS működését, de az a mondat nem igaz.
Ez a Google Maps vagy más alkalmazások (mondjuk másikról még nem hallottam, hogy így működne) által használt helymeghatározási módszer. Ezért működött pl. a Google Maps a Nokia E51-en, amiben nem volt még GPS sem, nemhogy A-GPS.
Tehát az A-GPS által adott jel is valódi GPS jel.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
skizzz
csendes tag
Hát, neked legalább talál valamit... Én tegnap szenvedtem vele, nekem egyáltalán nem talál semmit a térképen se semelyik alkalmazásban, egyszerűen nem talál jelet vagy nem tudom, pedig be van kapcsolva... kicsit kiábrándító - nem mintha annyira használnám, de ki tudja, már párszor jóljött volna az életben ha lett volna GPS a telómon... :\ De ahogy olvasom, hivatalos fórumban is sokan sírnak a GPS miatt hogy nem talál jelet meg hasonlók... :\ Majd frissítem ICS-re, aztán elválik...
Független telóra van gyári ICS már egyébként?
-
skizzz
csendes tag
válasz LantosBerry8 #8241 üzenetére
Ahhoz kell root :\ Hmm, viszont próbáltam GPS Fix-et meg még 1-2 programot..de egyszerűen semmi jelet nem talál..
-
nbukta77
addikt
zart loaderre melyik a legjobb fozott rom?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
#TOTTI
őstag
válasz LantosBerry8 #8244 üzenetére
Nekem nem tüntette el. Sőt még pár módosítást sem.
-
diane
tag
Sziasztok!
Senkinek sincs tippje a gyári időjárás widget problémámra? (akármilyen várost írok be, semmit nem csinál, mert abban a pillanatban, ahogy elkezdem beírni, eltűnik a kereső és csak a törlő x marad.)
Segítsen már valaki légyszíves!köszi
-
-
Jimmy66
senior tag
Ha valakit érdekel az új Xperia Walkman & Media app.
Tökéletesen működik Xperia U-n!
[ Nincs Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest