Új hozzászólás Aktív témák

  • Shade45

    senior tag

    válasz kisbites2 #2010 üzenetére

    Üdv!

    L-em volt kb egy hónapja, de a videó felvétel használhatatlan volt gyenge fényviszonyok mellett, ahogy te is írtad! Vissza is mondtam kb 2-3 napra rá a szerződésem!
    Ma vettem egy SP-t, az első dolgom az volt, hogy kipróbáltam mit produkál a videó felvétel, és azt kell hogy mondjam, teljesen elégedett vagyok vele! Nyoma sincs az L-ben lévő hibának!

    Igaz még csak 1 napja van meg a telefon, de én a fórumon leírt hibákból egyet sem tapasztaltam! Pedig nagyon kritikusan álltam a telefonhoz, az L csalódás után!

    - Wifi gondok nálam nincsenek, bár az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy én oda figyelek rá, hogy mindig a legfrissebb szoftver üzemeljen a routeremen, illetve a részletesebb beállításokban is bogarászni szoktam, lehet ez is az oka, hogy én nem tapasztaltam hibát vele! Tehát gyenge jel vétel, wifi jel eldobálás nem történt egyszer sem!

    - Érintés érzékelés: próbálgattam minden elképzelhető módon, asztalra letéve egy ujjal, stb, semmi probléma vele, tökéletesen működik!

    - Kijelző: talán ez az egyetlen pontja a telefonnak amibe beletudnék kötni, ha kijelző *uzi lennék... De mivel nem vagyok, így ha nincsenek különleges elvárásaid, akkor bátran tudom ajánlani, mások fikázása ellenére is! Nyilván ha a nappaliban lévő tv-nek lenne ilyen betekintési szöge, akkor már zavaró lenne, de elég csekély az esély, hogy az egész család ezen a telefonon fog filmet nézni egyszerre!

    - Akku: 1 napos készülékről lévén szó még nem tudok mit nyilatkozni, 60%-on volt amikor kivettem a dobozból, és 3-4 órás folyamatos nyomkodás, wifin keresztül történő letöltés, frissítések, stb után ment le 33%-ra. Amiről úgy gondolom, hogy egy frissen kibontott telefontól NAGYON jó teljesítmény, főleg ha beáll az akkumulátor tényleges kapacitása néhány töltés után!

    - Melegedés: erről az egyről nem tudok még beszámolni, de amint 100-on lesz az akku megizzasztom valamivel.

    Összességében: Igyekeztem objektívan leírni a tapasztalatomat a készülékről, még egyszer mondom nagyon félve és kritikusan álltam hozzá, mert az előző telefonom egy Xperia L volt, és ott a kamera miatt megváltam tőle (egyébként azon kívül semmi bajom nem volt azzal a készülékkel sem), de így utólag nagyon örülök neki, hogy így történt, mert egy nagyon jó készülékre sikerült szert tennem nagyon olcsón! Egy szó mint száz, aki telefon vásárláson töri a fejét, én mindenképpen ezt ajánlanám! Ha pedig hibákat tapasztaltok -> szerviz, vagy szimplán csak user error-ról van szó (gondolok itt most a wifire pl...)!

    Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák