Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi+
csendes tag
Na jó! Vicc ez az egész... Olvasgatom a topicot, de egyszerűen bármit kérdez, vagy ír az ember, nincs rá értelmes reakció! A legtöbben vagy azon kattognak, hogy milyen szemét a Sony a 4.3-as frissítés húzása miatt. Mások azon kattognak, hogy "azok miért kattognak a 4.3-as frissítés miatt" ...Vannak akik már totál szétfikázzák a telefont, mert vannak tökéletlenségei (mert hát ugye semmi nem lehet tökéletes) ...és tényleg! Ráadásul egy olyan telefonról beszélünk, amely minden fent említett, vélt hibája ellenére egyszerűen jó, szép, jól használható... Vannak akik hatszázadszorra kérdezik meg, hogy lehetne esetleg custom ROM-ot felpakolni, mert hááát a "gyáji azz szaj" meg hát fú, nem is "nyégy hájmas" ...most mi lesz??!! Vannak hibái biztos! Nem mondom, hogy nincsenek! ...de könyörgöm! Ha van valami hiba, akkor azt miért nem lehet tudomásul venni, esetleg annak az okát feltárni, és ha az ok kiderült, megosztani?!!
Nagyon szar a telefon, mert összekarcolódik a kijelző! megint csak fohászkodva könyörgöm! fillérekért van fólia, ami egyáltalán nem ront a felhasználói élményen/ kezelhetőségen/ kinézeten. Miért van az, hogy egyszerűen úgy gondolják a "fantasztikus" anyagismerettel rendelkező atomfizikus palánták, hogy az említett sokat áhított Gorilla-glass majd mindennek ellen áll?!! Persze! vegyél egy Hetvenezer forintos telefont (lehetőleg részletre 2 évre; ha nincs cirka 150 ezred Z-re), és tesztelgesd a legkülönfélébb (egyébként az életben bármikor/bárhol előforduló) fizikai behatások direkt előidézésével (sniccer, samu, húsleves, fékfolyadék, lánctalpas munkagép, börtönblokk kulcscsomója, szabadesés 250 méterről betonra ...ezek se legyenek kivételek!!!) Utána siránkozz egy sort, hogy bizony kellett volna rá védőfólia, meg tok; esetleg űr-szkafander... és rendeljél az e-bayen az alig pár hetes telódra új keretet, kijelzőt, hátlapot stb...
Érdekes, én szeptember óta vagyok a telefon tulajdonosa (és ezt figyuzzátok: nem ROOT-olt, nem hackelt, nem próbáltam nyitogatni a BL-t, nem raktam rá más ROM-ot, és még ráadásul akkora fos; hogy még T-s is)
Jelentkeztek érdekes (használat során előforduló) fura jelenségek, de nem mindennaposak, hál'istennek nem is jöttek elő azóta se... Vettem rá egyből egy fóliát, és tokot is ...gyönyörű az egész, és mondhatom, patent a cucc ...4.1.2 van rajta, mégse vágtam még eret! Amúgy mi a tökömtől lesz jobb a 4.3? RAM-kezelés? ...Miért nem lehet megérteni, hogy egy kernelnek, vagy firmware-nek is vannak fizikai korlátai ...a sok agyzsibbadt felpakol rá: whatsappot, vibert, face-messengert, esetleg ezekkel párhuzamosan egy skype-ot is, ami mind integrálódni akar a telkönyvben, mind fut a háttérben, mind szinkronizálni akar mindegyikkel, és akkor csodálkozik az user hogy szaaaar ez a telefon, mert fagy, belassul, bezárja az alkalmazásokat stb...
Bármelyik csúcsgép is feladja az ilyen erőltetett menettel szemben a harcot... Az SP sem kivétel!
Nem offoltam, mert inkább a "témába vág" opciót hagytam bejelölve ...úgy is erről folyik itt a diskurzus...
Üdv. Csabi!Csabi ...Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt; amiről ők úgy tudják, hogy mi tudjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...