Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz zotyesz66 #12381 üzenetére

    Már ezt is leírtam amúgy, de itt a sok hsz kavalkádban mindig elsüllyednek a fontosabb infók, vagy csak nem veszik figyelembe.
    Az eredeti még fél évvel ezelőtti gyári szoftverrel valóban közelről is dobálta. Ez az amit javítottak az utolsóban, azzal már nem dobál csak hatókör széléhez közeledve, ami viszont független a routertől, mert motorola,lg,samsung... telókkal (amikkel jártak itt nálam) tovább stabil a jel. (Az én régi Defy-ommal is). Tehát egyértelműen az SP vevője a gyengébb. Nem vészes, de kimutatható ilyen távolság tesztelésekkel.
    Ugyanígy az utcában a közelben elérhető egyéb wifiket is kevesebbet lát - természetesen kint a szabadban, mert bent egyet sem mint más telefonok, ugyanazon ponton nézve.
    Nem város, panelben kismillió jellel, hanem falu, 3-4-5 házzal odébb levő jelek.
    Lehet városon panelban nem veszitek észre (nem tudom ki hol lakik), de nálam vidéken vályogban, átlós szobában (2 vastag fal mögött) már az SP pl eldobja a saját routerem jelét, míg más telók nem.
    (innen blakeynak is szól)
    Egyébként sutszi fórumtáshoz hasonlóan én is előfordulok tplink 3600-as fórumban, hiszen ilyen routerrel osztok itthon.
    Ismerem a cuccot rendesen. Minden be van állítva rajta, csatorna, sávszél stb. Nem egységsugarú userként írom amit írok, tehát nem kell a wifi gyengeségre rögtön mint valami kezdőnek routert piszkálást javasolni. Be van az állítva rendesen.
    Mentségetekre szolgáljon, tényleg sok a korlátozott képességű a fórumon (nem csak ezen), de pont nem egy mai tinédzser vagyok aki nem ért ahhoz amit használ - és nem is akar hozzá, hanem még az a korosztály aki anno ízekre szedett mindent, hogy tudja mitől működik.
    Száz szónak is egy a vége, nem akarom nyújtani ezt a témát, elég sokan megteszik ezt mások itt. Lényeg a lényeg, az SP wifi vétel szempontjából gyengébb más készülékeknél. A legtöbb élethelyzetben ez alig észrevehető, vagy egyáltalán nem. De tény hogy nem ez a készülék lesz a távolsági wifi vételbajnok. Ezen valószínűleg szoftveresen már nem fognak tudni javítani mert elképzelhető hardveresen ennyi a lehetőség benne. Akinek viszont közelben is bajos annak érdemes a legújabb romot feltenni, mert normál körülmények között nem kell dobálja - főleg nem azonos helyiségben.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák