Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
..:: Sony Xperia M ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Ha újrarakom az töröl mindent, programot, fényképet, stb., vagy csak csak kipucolja a szemetet, de a lényeg megmarad? Nem használtam még sosem ezt a programot. Őszintén szólva most merek csak belepiszkálni a telefonba igazán, szinte már nulla az értéke, sokat nem vesztek, ha elbarmolom. Annyi, hogy új telót kell vennem
-
addikt
Flash tool teljesen újra húz mindent, természetesen, ha nincs SD card a telóba, akkor elveszik minden. Gondolom a fényképek ill. a saját média adataid a memória kártyán vannak, ha nincs, akkor másold át őket!
Fajlkezelővel alkalmazásokat is el lehet menteni, ha van rendszer gazda jogod, akkor a Titanium Backuppal alkalmazások adatait is vissza lehet állítani, még az SMS is.
Ez az utóbbi a fizetős verzióval lehet.
Először lehet, hogy a problémádra elég a gyári állapotba való visszaállítás.
Mentés mindig csinálj előtte! 😉-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
w.miki
veterán
Type Password to Decrypt Storage, ezt írja ki egy C1905 indítás után.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
A Sony PC Companion nem boldogult vele, hibát írt ki, a csatlakozás után.
Fórumokon sem találtam biztos receptet.
Szerintetek kuka lett?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Robokutya
senior tag
Srácok tud valaki erre a telefonra c1905 használható módszert mondani rootolásra
Szeretném a feltelepített programokat sd kártyáról használni elvileg találtam egy progit ami át is tudná pakolni de root hozzáférés kér. link2sdplusz a progi neve.
Találtam egy videót ahol pont az én telefonommal bűvészkedik a srác de az appok valahogy nem elérhetőek
Ha valakinek volna hozzá egy jól bevált app csomagja az sokat segítene -
jupp008
senior tag
válasz Robokutya #4056 üzenetére
[Framaroot]
De ha rákeresel a fórumba rögtön meg lehet találni a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
Srácok Van egy kis aksi problémám amit nem tudok hova tenni
5. nappal ezelőtt vettem egy új aksit egy Digibuddy névre keresztelt cuccot.
teljesítményre ugyanaz mint a régi sony márkájú ba900 as aksim.
A gondom a következő.
felteszem töltőre a telefont a töltés olyan 70% körül el kezd nekem kijelezni a kis led zölden ami ugye azt jelentené elvileg hogy a töltést befejezte ha jól sejtem.
Kíváncsiságból kivettem az aksit a telefonból leellenőriztem a töltő pöckök és lapok épségét.
Visszaraktam az aksit majd bekapcsolás után azt látom hogy a kijelző 81% körülre ugrik fel és a kis led pirosba ugrik azaz elkezdi újra tölteni.
Jelzem a régi gyári aksi 100% ra feltölt és nem kell ilyen mutatványt eszközölnöm hozzá.
Elvileg egy boltból kihozott legalább egyszer tökig merített 5 napon keresztül a nap 80%-ából mindig feszültség alatt tartott aksinak már fel kellett volna élednie nem?
ötletek? -
AnNa997
tag
válasz Robokutya #4059 üzenetére
Nekem kb. 90% felett vált(ott) zöldre a led, és ha teljesen feltölt(ött), akkor nem világít(ott)
Még mindig megvan nekem a telefon, nagyon szerettem, nem volt szívem eladni meg semmi...működik, csak hát ugye nem lehet frissíteni, nincs elég tárhely...de pót telefonnak el van rakva. -
AnNa997
tag
A telefon a húgomé már egy ideje és pár napja nála is ezt írta ki... pedig tuti,hogy nincs levédve, enyém volt, 2014 tavaszán vettem
Én a neten keresgélve találtam meg azt,hogy elvileg meg kell várni, míg lemerül, töltőre rakni,levenni, kiírja,hogy merül, rányomni ott a beállításokra és végül factory resetet csinálni
Én jelenleg várom,hogy lemerüljön... remélem, hogy megmenthető.
https://youtu.be/h0jfX3Vk72Y[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest