Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
Nem kell bizonyítani. A bizonyíték éppen az, hogy elreped/eltörik.
Az, hogy törésnek nevezzük azt is, ha kalapáccsal csapunk oda neki vagy leejtjük és azt is, ha rendeltetésszerűen használjuk, nem jelenti, hogy ugyan arról a dologról van szó.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható. Erre találták ki és enélkül nem is használható. Ha nem nyitjuk ki, nem tudjuk használni, és ha nem zárjuk össze, akkor nem tudjuk zsebre rakni. -
válasz vinczetibor #2151 üzenetére
Jó hát nekem tök mindegy. Egy évig cserélik szó nélkül. Az 1 év lejárta előtt cseréltetem, akkor megint kibír 8-10 hónapot. Akkor megy apróra. Addigra talán a fold 5 ára is esik valamennyit.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható.
Ebben egyetértünk, mégis reped és törik. Nem csak nálam, másoknál is. Szóval kb mindenkinél a Samsung jófejségén múlik, hogy 2-2.5 éves telefonokon fog e/akar e kijelzőt cserélni, hogy megmaradjon a presztízse, vagy azt mondja, hogy "Hát haver, így jártál..."
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz Gutenberger #2155 üzenetére
Külső kijelzőnél biztos, hogy nem passzol. Szerintem a kameránál sem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Decske
senior tag
válasz Gutenberger #2155 üzenetére
Alacsonyabb a Fold 4, nem fog rámenni.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
őstag
válasz Maxximus #2148 üzenetére
Fent van a XID ROM, hibátlanúl megy a hívás rögzítő.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold 3 belső kijezőn megjelent 3 repedés vagy karc.
Ezz tovább nőhet, vagyis megrepedhet a belső kijező? -
csolaca68
tag
válasz szalai112 #2160 üzenetére
Ma reggelre nekem is megelent. Fólia nelkül használom, de szerintem nem karc, hanem kezdődő repedés. Nem tetettem rá fóliát, nem akrtam Budapestre küldeni. Debreceni samsung szervíz nem tudja cserélni a fóliát, javítás idejére sem tudnak cserekészüléket biztosítani. Kijelzőre csak 1 év gararnia van?
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
válasz csolaca68 #2163 üzenetére
A kijelzőre ugyan annyi garancia-jótállás van mint a telefonra: pl.beég
Viszont a törés-repedés az nem garanciális hiba, de 1 éven belül prémium szolgáltatásként cserélik ingyen, utána ha nincs komolyabb külsérelminyom és írsz a Samsung ügyfélszolgálatnak akkor elbírálják.
Legalábbis nálam így volt.A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Ma megint volt feloldásnál újratöltés
A jövő most van
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Középen teljesen fejött a fólia, van még gari a telómra és biztosítás is. Kérdés a következő ingyen cserélik a fóliát a belső kijelzőn?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
szalai112
senior tag
Leszedtem a TMH ROM-ot erre be állt
EUX/-/EUX/THM-ra!
Gondolom gariban nem teszne a Samsungnak. -
őstag
Megnézem, ha érdekel. Ilyenekre én nem használom, csak GSM hívásokra.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Akinek be repedt a kijelzője. Ti esténként vagy ha hosszabb ideog le tettétek (hétvége, nyaralás, stb) szét hajtava teszitek le? Én mindig így tetszem le és eddig nincs repedés. Nem tudom ez számít e? Gyári dobozában is így érkezik minden FOLD, gondolom nem véletlenül.
-
-
őstag
válasz szalai112 #2182 üzenetére
Honnan szedegetd le? Én itt csak a Fold 4-emre EUX-ot találtam. Van Cseh, Lengyel, de Magyart nem találtam.
A XID-et is innen szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most indítottam egy messanger beszélgetést. sztm nem vette fel, semmilyen jelzést nem adott és a hívás menüben sem jelent meg. A felvételek között sincs.
-
-
vilmose33
őstag
Szombat este újra indítottam ,szoktam 1-2 hetente- ma reggel nem tudtam telefonálni, szerencsére újra indítás megoldotta. Vodafone a szolgáltatóm,remélem "náluk" volt a gond.
A jövő most van
-
őstag
válasz vilmose33 #2193 üzenetére
Én minden este kikapcsolom, reggel vissza. (Az elmúlt 25 év minden telefonját így használtam)
-
őstag
válasz Maxximus #2194 üzenetére
Annyi, hogy ezt széthajtva teszem le este vagy hosszabb időre , pl hétvégén. Remélem így kimélem a belső kijelzőt.
-
csolaca68
tag
válasz vilmose33 #2164 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. A telefon márciusban volt 1 éves. Ma beszéltem az oktogon szervizzel. Arról tájékoztattak, hogy nem lett volna szabad levennem a fóliát a belső kijelzőről, mert az a kijelző része, és garanciaesztéssel jár. Ha 1 éven belüli lene akkor promocióban cserélték volna. Így fizetős, ára 270.000 HUF. -
vinczetibor
aktív tag
válasz csolaca68 #2198 üzenetére
A kijezővédő fólia NEM a kijelző része. Valószínűleg szándékos félre tájékoztatásról van szó, magyarul be akarnak csapni. Nem az első ilyen eset és még, ha 1,5 évvel ezelőtt úgy is gondolták tájékozatlanságból, mára biztosan tudják már, hogy nem igaz, amit állítanak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest