Új hozzászólás Aktív témák

  • ctibor

    senior tag

    Eddig gond nélkül használtam egy Revolut kártyával a Google Pay-t az órán, de most sajnos én is belefutottam az itt és egyéb fórumokon (pl. XDA) már leírt jelenségbe. A mostani firmware frissítés után gyorsabban merült az akku, ezért csináltam egy gyári visszaállítást (ez korábban is segített frissítés után).

    Na, ezt nem kellett volna!
    Azóta egyszerűen nem volt hajlandó átküldeni az órába a telefonon futó G.Pay-ben egyébként szabályszerűen regisztrált Revolut kártyát, hanem a szokásos bugyuta hibajelzés-szöveggel reagál. Sőt, próbálkoztam azzal is, hogy a telefonban kitörlöm a bereggelt kártyákat és újra beviszem azokat, hátha ez segít. Ellenkezőleg: ezek után újra már a telefon sem fogadta el a Revolutot...

    Most ott tartok, hogy gyorsan csináltam egy Curve kártyát, azt nagy nehezen el is fogadta a G.Pay, tehát a mobillal újra tudok fizetni, ha nagyon akarok, de az órába a Curve-t sem viszi át! Nagyon dühítő és elkeserítő, mert az egyik legjobb fícsör számomra a fizetés lehetősége volt a Watch4-ben, kisebb bolti vásárlásokat mindíg az órával intéztem.
    😡
    Ha valaki találna megoldást, kérem, ossza meg!

    Előre is köszi!

    Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

Új hozzászólás Aktív témák