Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz entoni1989 #225 üzenetére
Én ilyent használok, csak szürkében. Nekem nagyon bejött, szuper a teljesen mágneses csatlakozás és meglepően jól tapad a tabhoz, hátul és a fedőlap is becsukáskor. Nagyon masszív kivitel.
Talán egyetlen negatívumot ha lehet mondani, hogy az éleit nem védi túlzottan jól. Na meg persze a borsos árát.
-
őstag
Üdv!
Nekem nincs ilyen, csak láttam élőben.
Nagyon korrekt kivitelezés, de azt hiszem ilyen ár mellett ez a minimum.
Mivel ez hivatalos gyári kiegészítő, ennél jobban passzolót nehezen találnál. Nem tudom hogy vagy vele, de ezt a gépet nem tenném egy univerzális tokba, persze biztos azok között is van igényes kivitelezés.
A hátuljára tapad fel a tabnak, az oldalait szabadon hagyja, kivétel persze a hosszabbik él, ahol átfordul a kijelzőre.
Nagy előnye, hogy elrejti, és védi a tollat, ami nekem tok nélkül egyelőre állandóan valahol kószál a tab hátulján, vagy a táskában. Nem ez az elhelyezés volt a legjobb ötlete a Samsungnak, na. A legtöbb utángyártott a tok a tollat szabadon hagyja, így az simán elhagyható.Praktikus cucc, de végül mégsem ilyet vettem.
Icewolf || kósza ||
-
AS
félisten
Nagyon jó cucc. Igazából ez kell hogy teljes értékű legyen a tab. Fektetve kitudod támasztáni igy kényelmesen lehet az asztalon használni. A tolat igázából csak igy tudod normálisan magaddal cipelni mert az alapmegoldás nem jó, lesik stb. Ha töltödik a tab akkor ott van mutatja kikapcsolt kijelezőn is ami idegesítő, de a tok ezt is megoldja és azt is kikapcsolja Meg jobb a fogása is, nem esik ki a kezedből. Szoval nagyon jó cucc.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
őstag
válasz entoni1989 #229 üzenetére
Ma jött meg a billentyűzetes tok verzió.
Tetszik. Határozottan jó. Bár a gép vastagabb, és nehezebb lett tőle, ki lehet támasztani, végre védve van a toll, és a billentyűzet tapipad párossal teljesen laptop (netbook, de nem a régi értelmében) feelingje van az embernek. Csak, ez megy 8-9 óra kijelzőidőt, meg tényleg villámgyors.
2560p EliteBookom van laptopnak, úgy érzem ez jó eséllyel le fogja váltani.Icewolf || kósza ||
-
UfoZoli
aktív tag
válasz entoni1989 #244 üzenetére
Köszi, de nem tudnál olyan árat mondani, amiért nekem is és neked is megérné eladni. Főleg, hogy számomra csak egy felesleges feature az LTE...
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" WiFi + Cellular / 256GB / Space Grey (130)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest