Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeee89
csendes tag
A segítségeteket kérem. telefon vásárlás előtt állok csak nem tudok dönteni. 2 esélyes van GS2 és GS3 mini.
Szerintetek melyiket érné meg megvenni?kártyafüggetlenül vásárolnám. Válaszokat köszönöm előre is! -
csabeee89
csendes tag
Nincs sok ideje nálam a telefon de az első töltésen már túl vagyok. Azóta volt egy kevés telefonálás plusz kis nyomkodással, wifi,- email szinkronizálás off-on így 84%-on van az aksi úgy hogy kicsivel több 2 napja töltöttem.
"Röccenés mentesen mügszik a teló?" én semmilyen lassulást nem tapasztaltam még idáig"Ha lezárt képernyőnél hívnak, felveszem, lebonyolítom a hívást és leteszem, akkor visszazár a képernyő vagy sem?" igen visszazár viszont azt nem néztem még hogy azonnal visszazár e vagy bizonyos idő után
"Telefonálás közben hangminőség?" olvasgattam hogy a T-s telefonokkal probléma van a hangminőséggel.
Én kártyafüggetlenül vettem azóta telefonáltam már vele párat és nálam nem volt gond a hangminőséggel. -
csabeee89
csendes tag
Üdv! gépen letöltöttem egy alkalmazást és felmásoltam a telefonra majd telepítettem. de nemigazán jött be a cucc és letöröltem ami sikerült is. Csak aztán megmaradt ez http://kepfeltoltes.hu/view/130104/Screenshot_2013-01-04-21-29-01_www.kepfeltoltes.hu_.png
ami idáig nem volt ott. Kérdésem az lenne hogy mi lehet ez és hogy lehet eltüntetni onnan?
Ha alap dolog lenne bocs első androidos telefonom. -
csabeee89
csendes tag
Azt nem értem hogy a rendszer tárterületet mért írja ki a Letöltötthöz is holott ott van a Tárhely fül. emlékem szerint a letöltöttnél idáig nem volt ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest