Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Épp olvasgattam pcfórumon, és rátaláltam erre a cikkre, és az utolsó bekezdés megragadta a figyelmemet:
"Az európai polgároknak ráadásul az EFF szerint készülékek garanciájának elvesztése miatt sem kell aggódniuk, a rootolás vagy akár egy egyedi ROM telepítése ugyanis nem okozza a jótállási jogok elvesztését. A gyártó szerintük csak abban az esetben utasíthatja vissza a készülék garanciális javítását (különösen a vásárlást követően fél évben) ha bizonyítani tudja, hogy annak meghibásodását közvetlenül a szóban forgó műveletek okozták - ez azonban a gyakorlatban általában lehetetlen."
Ez vajon igaz lehet, mert akkor már egy telefonomat se fogok unrootolni
-
ronin79
addikt
válasz #20749568 #10113 üzenetére
Azt nem próbáltam, hdmi csati nincs mint a tabletemen és más átalakítóm se.
(#10114) vtomi2
Nem tudom milyen megoldásra gondolsz, én csak csatalkoztattam a tablethez kapott otg kábelt, abba egy 4-es usb elosztót amibe ment a wifis egér és billentyűzet nano adaptere meg egy 16GB-s flashdrive. Mx player lejátszotta a filmet a flashdriveról, egér + billentyűzet meg működött mint pc-n.
Jaj és az egész CM11 alatt -
-
-
vtomi2
őstag
Na feltettem a Cm 11-et, ha odinnal tettem fel, akkor most f2fs a fájlrendszerem vagy nem? És ha nem, akkor megéri feltenni, és még egyszer belakni a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest