Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Tök jó ez a JB nyívás ami itt megy a topikban. Alapból nem értem az egészet, jó ideje JB-t használok, bárki megtehette volna. Erre megy a hiszti utána, de nem gyengén...
-
bruti01
őstag
steinmacher:
nincs mit. jaa de azért figyelted hogy bolti gari helyett gyári 2 évest kaptál[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Zsolaf
addikt
Utána meg mikor jön a következő android
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki akinek szürke telefonja van? Esetleg csinálna pár képet ha nem gond?
köszi
-
Land
veterán
Jelenleg Omega 27.1 ROM-om van Perseus kernellel.
2 hibája van: lassan jön be a tárcsázó és az ébresztőnél hiányozik pár nap neve.Lehet ezt javítani kernel cserével vagy újabb Omega ROM no wipe feltételével?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bruti01
őstag
És hogy egy kicsit szakmaizzak is swéd DLID-m van siyah kernellel. 16-ra húzva -25ma-val és brutálisan jol eszik! hihetetlen. kerdek siyah fan lenni
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
bruti01
őstag
válasz rankesz #14866 üzenetére
1 óra 42 perc 41 mp
nettel és zenehalgarással ami fél napon keresztül háttérbe megy 72%Gizmo94 : maximálisan +1.
Rankesz:
sorry de az most nem fog menni ugyanis nincs adatkábelem. benthagytam a melóhelyen de holnap szerzek egyet és feltolom
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
Memoriakártyára, hogyan lehet a telepített alkalmazásokat áthelyezni, mert az alkalmazásoknál nem találok reá lehetőséget
-
maxim01
aktív tag
-
törölt tag
Én is unom màr kicsit a témàt, de gondoltam, bedobom a vàrakozòknak, hogy Angliàba a karàcsonyi szezon elõttre ìgèrik a JB-t. (engadget)
-
törölt tag
válasz HoReSz1975 #14870 üzenetére
App2SD vagy Android Assistant? (Nem probaltam meg!)
Piwi: termeszetesen nem, de jon. Csak varni kell.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Valaki összefoglalná, hogy hol is tart most a hivatalos JB frissítés?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
törölt tag
válasz HoReSz1975 #14870 üzenetére
Ez a neve az alkalmazásnak,amivel át tudod menteni: App Backup & Restore, egyszerű és jó!
-
bruti01
őstag
siyah dual boot használata
-
Ceko
senior tag
A SVOX nevű programot használja valaki? [link] Ha igen, akkor kérnék szépen róla véleményt mert azt olvastam róla , hogy SGS3-on nem nagyon akar működni!? Nem olvas fel semmit... állítólag.
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
pappkarcsi
senior tag
Köszi mindenkinek a délelőtti segítséget!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
veterán
Üdv
Az EUR product cod melyik ország Vagy szolgáltató.
Kérhetnék egy linket ahol megtalálom az össze product codot.
Köszi -
veterán
Bocsi duplán ment.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv
Ez mitől lehet,hogy ezzel *#272*imei# nem tudom megnézni a product codot,beírom a tárcsázóba és semmi nem történik.
Csak a CSC-vel tudom megnézni. -
veterán
-
slloyd
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám az s3-ról a root-ot és a cwm-et eltávolítani ??
Odin-nal raktam fel a pda részhez kellett egy tar kiterjesztésü fájlt betallózni. (szóval ez a verza)
De mégsem szeretném,hogy root-olt legyen szeretném ha teljesen szűz maradna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs