Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gc.zoli

    csendes tag

    Volna pár kérdésem/problémám, remélem akad valaki aki tud segíteni. Végigkerestem már ezt a fórumot is/XDA-t is, de semmi - vagy nem voltam elég figyelmes. PureVanillaV3 JB (XXLQ4) + CoCore5.0, a problémák:
    a) MMS. Nem tudok se küldeni se fogadni MMS-t. Ha küldeni próbálok akkor azonnal kifagy az Üzenetek. Ha kapok, akkor azt meg sem jelenítni (se notification, se semmi) és ha megnyitom a kontakttal való beszélgetést ahol van egy MMS, akkor rögtön fc. Így nyilván az adott kontakttal történő semmilyen beszélgetést nem tudok megnézni ahol van MMS. Mivel volt egy olyan amiből kellett adat ezért azt az egész pakkot törtöltem úgy ahogy volt, majd egy régebbi mentésből vissza restore-oltam amiben nincs benne az az MMS hogy meg tudjam nyitni az egészet, majd rá másfél napra megjelent képpel együtt a notification bar-on a kapott MMS amit nem is értek, hiszen elvileg nem is létezik az a kép.. Nyilván megnyitni nem lehet.
    b) Nem tudok screenshotot csinálni..
    c) Kicsit soványnak érzem az akksi időt. Stock GB-vel simán nyomtam 3-4 napokat (net ki van kapcsolva ha nem használom, de sokat telefonálok), ezzel a 2 alig van meg.

Új hozzászólás Aktív témák