Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz mazsiii92 #28099 üzenetére
Igen és nem. S9 tudja a qi gyors töltést, ahogy valszeg a töltő padod is. A hiba az s9 hez kapott fali töltővel van. Sajnos eltanulták az iphone fícsört, így csak samsung gyári készüleket támogat meg 9v 1.67A-rel. Nekem pl.: S7 hez kapott fali töltővel hiba nélkül megy a qi gyorstöltés, addig s9 fali töltőjével csak normal...
Sajnos, ha nincs s7 töltőd, akkor szükség lesz egy másik 9v 1,67A-t támogató fali töltőre. Pl tronsmart, blitzwolf márka kiváló.
Pl: link
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Na, hogy én is hozzászoljak az akku üzemidőhöz. S9plus 17%on vagyok 5ora28p SOT. Össze fog jönni a 6óra SOT. Részemről ez elegendő
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #28199 üzenetére
Na megyek aludni...a vége 1% 6ó30p.
Volt minden benne. Telefonalas, net, facebook, youtube, viber. Viszont egy 600m es körben voltam kb egész nap, igy nem hiszem hogy sok adótoronyra váltott volna a telefon -
alcapone386
őstag
válasz kelly416 #28203 üzenetére
Mobilnet mindig be van kapcsolva, ha nincs wifi akkor átkapcsol. Persze biciklivel kb 5 perc mire hazaérek, így elhanyagolható. Természetesen azért irtam, hogy ennyit sikerült kicsiholni belőle mert engem is meglepett. Eddig 4-5 óra közti volt az átlag. Sokat számít milyen körülmények között használjuk. Nem is lovagolok a SOT on többet, mert mindenhol van gyorstöltőm (munkahely, otthon, power bank), 40-50% nál megy a töltőre és kész Ha bármilyen körülmény mellett 6-7óra SOT lenne mindig, na akkor luxusban érzném magam
-
alcapone386
őstag
Hát fáj kimondani emberek, de csalódtam a fotózási teljesítményben. Épp pihenős hétvégét tartunk a tisza parton egy nyaralóban és a stégen ülve tripoddal elkezdtünk fotózgatni. Nálam s9plus, cimbinél p20pro. Leesett az állam milyen képeket lő este a p20pro. Kamera alkalmazása alapból tud 30mp záridőt is, a többi beállításról ne is beszéljek. S9 kamera appja ahhoz képest fapados. S9plus-al lőtt képek egy kalap **** p20pro hoz képest.....s7edge is szebb képeket lőtt mint s9plus... (Éjszaka). Hozzátenném elvakult samsung fan vagyok, de 2 év múlva, ha így folytatják, akkor elgondolkozok.....ráadásul ha az árakat is emelik, elvárnám, hogy legalább normális kamera appot készítsenek amivel ki tudom használni a kamera előnyeit....ez a pro mód ami rendelkezésre áll, na ez egy vicc
Hát ez van.... -
alcapone386
őstag
válasz kelly416 #28313 üzenetére
Nem keserítesz el, azon már túl vagyok. Inkább az zavar, hogy sokkal többet tudna az érzekelő, de egy fapados kamera appal szúrja ki a szemünket a samsung. Oké, hogy sokan automata módon kívül mást nem is használnak (nappal elég is, vagy gyorsan lőni egy képet), de amíg huawei ki tud adni egy szépen megírt appot, sok beállítási móddal, addig a samsung ül a magas lovon és még azt is megmagyarázza, hogy miért vették ki a pro módot a videózásból....
Persze még igy is imádom a telefont, de egy nem kevéssel olcsóbb telefon, hogy így lealázzon azt nem gondoltam volna
Na sebaj, lassan jöhet a root és camera mod. Hátha javít...s7edge nél sokat dobott rajta.
-
alcapone386
őstag
válasz sityupityu #28624 üzenetére
Meg egy sz..ros gmailt se tud majd használni az ember? Hát nagyon bedurcizott amerika...no comment Meg jó, hogy nem a samsungot vették célba. Valakinek nagyon zavarta a piacát a huawei ternyerése..
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz viewdetails #28626 üzenetére
Na igen, de play áruház hiánya engem zavarna
-
alcapone386
őstag
Az összes eddigi samsungomat agyon romoltam. S9+nál nem hiányzik. Főleg, hogy xda-n is észrevehető, hogy kevesebb rom jött ki mint pl s7edge re. Részemről csak a camera mod hiányzik
-
alcapone386
őstag
Mi az istennyila van már a XEH frissítéssel?!... Képesek lesznek 31. én kiadni, hogy meglegyen a havi 1...no comment
-
alcapone386
őstag
válasz Zsozsoka 74 #29049 üzenetére
Nekem zöldre vált. 100% elérése után még kell egy kis idő, de zöldre vált.
-
alcapone386
őstag
válasz Donki Hóte #29459 üzenetére
Vagy töredék árért uv ragasztós case friendly kijelzővédő: link
-
alcapone386
őstag
válasz sityupityu #29506 üzenetére
Innen is látszik, meg másból is (de nem politizálok...), hogy mennyire különbözünk. Ha nem engedhetek meg valamit, azt egyszerüen nem veszem meg. Ha megveszem, nem azért veszem meg, hogy májerkedjek, hanem mert használom és szeretem, hogy nem akad, bírja a vizet és szép képeket lő, stb... Az, hogy valaki kijelzővédővel vagy anélkül használja az ember, egyéni döntése. Személy szerint mind a két tábort erősítettem. Eleinte gorilla glass beköszöntével fóliáról hallani se akartam. Aztán asztalról lecsúszott és a surlódás hatására apróbb karcok keletkeztek a keszüléken. Azóta valami védelmet mindig használok, mert inkább lekapom a kijelővédőt és feldobok egy másikat, mint hogy nézzem a karcokat. Egy biztos. Sima fóliákat s7e en 2 hetente cseréltem, s9plus ra uv ragasztós üveg került és nem érzek késztetést ennek eltávolítására. Tökeletes kép, érintesérzékenység és sehol egy karc. Tokkal is jó haverok. Eladáskor meg pont leszar*m, hogy karcos vagy se...nem azért van rajta. Így is úgyis annyit vesztünk az áron, hogy inkább odaadom a családba valakinek szülinapjára. (Persze, ha ütött kopott lenne akkor nem).
Nem kell ledegradálni azokat, akik használnak kijelzővédőt. Ha szükséges, felrakják és kész. Ha meg nem raksz fel kijelzővédőt, a te/ti döntésetek. Ha pofára esik, úgyis írtok, hogy hol cserélnek jó áron kijelzőt...Csak megjegyezném, hogy s7e-em annó egy komolyabb pofáraesést élt túl. Kijelzővédő üveg pókhálósodott, kijelző épp maradt. Persze nem meggyőzni akarlak, a lényeg, hogy ne járj úgy mint sokan mások.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz samu74 #29619 üzenetére
Rövid ideig körbelámpázom illetve közepen is. Amikor úgy ítélem meg, hogy kisebb mozdulatokkal nem tudom eltolni az üveget, akkor papirtörlővel körbe törlöm óvatosan. Ezután tovább lámpázok, majd a végén alkohollal és lcd tisztítóval körbetörlöm. Tudom nem túl szakszerű a leírás, igazából érzésre csinálom
-
alcapone386
őstag
válasz samu74 #29638 üzenetére
A vékonyabb kék-fehér tapadós fólia az elvileg a kijelzővédőt hivatott fixálni, a kör alaku a porszemcsék eltávolítására szolgál. Sajnos amit adnak a szettben alkoholos kendőt illetve száraz kendőt, az nekem nem vált be. A vicc, hogy autós sheron zöld színű ablaktisztító vált be a legjobban+papirtörlő. Illetve semmi másra nem használt szemüveg tisztító kendő.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz mati12 #29703 üzenetére
+1
Igaz off, de ez kb olyan, hogy megyek Budapestre. A budapesti meg kikéri magának, mert ő pesti vagy épp budai. Vagy amikor azt mondja egy budapesti, hogy lemegyek Miskolcra. Na igen...annyi, hogy Miskolc magasabban van
Szeretem járni az országot szabadidőmben(amikor tehetem), és hallgatni a helyiek kommunikációját. Sokkal szebben beszélnek és jellegzetesebben a határmenti településeken, mint pl. Budapesten. Sajnos korcsosul a szép magyar beszéd. Attól, hogy fura a fülnek, még igen is sok szó helyes és ősibb, mint a sokat használt "korcsosult" szavak.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz csorbajeno #29750 üzenetére
Vízálló a telefon. Mosás nagyon ördögtől való?:D
-
alcapone386
őstag
válasz thedarkfox #29878 üzenetére
Nem értem én ezt... saját appoknál galaxy storeban nincs frissítendő app, de ha beírom hogy samsung és vegigpörgetem a listát, kb 10db app volt amit tudtam frissíteni. Itt valami nem kerek
-
alcapone386
őstag
Hosszu duci csikban, de egybefuggo legyen. Azért vált fel neked, mert az előkészítés nem volt megfelelő. Amit adnak hozza alkoholos kendot, az nem lesz eleg. Ha tudsz menni praktikerbe, érdemes 500Ft korül venni sheron zöld ablaktisztitót. Amióta ezt használom, nincs felválás. Igaz en előtte szappanos vízzel is átmosom
link[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Volt mostanában megint szó az akksi üzemidőkről. Most sikerült nagyon átlagosan használnom. Mobilnet/wifi aktív volt mindig, bluetooth okosóraval, 30p telefonálás. 9%on raktam fel töltőre, SOT 4ó5p - töltés óta eltelt idő 2 nap. Ez nekem bőven elég. Ha sokat youtube ozok, 5-6óra SOT simán összejön. Azt azért megemlíteném, hogy package disable-ben minden felesleges app tiltva van. Pl facebook is tiltva van, csak akkor engedélyezem, ha használni akarom. Messenger nem izgat, vibert használok
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #30384 üzenetére
Igen, alakul a molekula. Másreszről ahogy olvasom végre a gyorstöltést is fejlesztgetik.
-
alcapone386
őstag
válasz vihartigris #30399 üzenetére
Kb 1 hete megjött Érdemes manuálisan is ráfrissíteni néha. Automatán később dobja fel
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz szemy94 #30460 üzenetére
Akkor nem volt szerencséje. S5,s7edge,s9plus készülékeim voltak eddig. Hetente mosom a telefonomat langyos csapvíz és szappan kombóval, ezek után fertőtlenítés. Eddig egyszer sem ázott be egyik sem. S5 és s7edge simán medencézett velem, de én sem bíztam a véletlenre. Egy idő után mindegyikhez vettem redpepper vízálló tokot, mivel az éves nyaralást birnia kell. Sós víz nagyon nem tesz jót. S7edge home gombra sós víz került és megőrült. Édesvízzel átmostam, szárítottam és megjavult.
Szóval tapasztalatom az, hogy bírja a vizet, de csak ésszel. Egy vízálló tok meg nem vág földhöz, ha komolyabb vízeskedésre lehet számitani jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest