Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz 22balu #29435 üzenetére
Többször volt itt szó korábban a ClearPlex ultra filmről, amit a MediaMarktok okospultjában raknak fel a telefonokra.
Mivel az általam felrakott hidrogél fóliát mindig felnyomta a barátnőm telefonjának a tokja, ezért felrakattam én is egyet a telefonjára a MediaMarktban, azt mondhatom, hogy teljesen bevált. Ajánlom neked is, hogy próbáld ki.
Korábban felraktam többféle fóliát már telefonokra, úgyhogy nagyjából látom a technikák lényegét.
Szóval ez a ClearPlex fólia egy nagyon jó minőségű hidrogél film, a kínából rendelthez képest az előnye abban van, hogy nagyon pontosan vágják ki (méretpontosabb, mint a kicikínaiak által árult fóliák) és az okospultban nagyon precízen rakják fel, speciális habot használnak a felrakáshoz.
A fólia mérete kb. 0,8 - 1 mm-el kisebb, mint a kínából rendelt fóliának, ezért "tokbarát", nem nyomja fel a tok. A felülete olyan, mint bármelyik másik jó minőségű hidrogél fóliának, a kisebb karcok maguktól eltűnnek, nem gyűjti az ujjlenyomatot, zsírt, jól tisztítható.
Természetesen nem ütésálló a fólia, ezt szerintem tévesen próbálják sugallani vele kapcsolatban.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest