Új hozzászólás Aktív témák

  • takcslajos1

    tag

    Húgommal mindketten a piros szolgáltatónál vagyunk.

    Az én telefonomon megjelent ez a beállítási lehetőség (üzenetek app beállításai tetején - csevegés beállításai). Húgom megkapta tőlem az LG G4-et. Alapból neki is SMS-t tudtam volna csak küldeni (zöld nyíl a küldésnél, zöld üzenetbuborékok).

    Az LG Messages alkalmazásban nem lehet átállítani, hogy SMS helyett "Csevegés" legyen, felraktuk tehát Google Playből a Call+ és Message+-t. Ezután a telefonomon, ha SMS-t akartam küldeni neki, megjelent, hogy 1000 karaktert küldhetek, a kis nyíl, amivel elküldhetem, zöldről kékre változott, és jelzi nálam, hogy elolvasta. (A küldött üzenet buborékja is zöld helyett kék lett.) Azt is jelzi nálam, ha ő gépel, vagy nála, ha én gépelek. Küldtünk néhány próba SMS-t, képeket is küldtünk, egyikünknek se került pénzbe, My Vodafone appon csekkoltuk folyamatosan. Küldtem egy próba SMS-t egy t-mobiles számra is, rögtön 85-ről 84 percre csökkent a havi keretem, ez volt a "kontrollteszt", 40 ft-ot feláldoztam rá. :D

    Az ő telefonján az üres üzenet mezőben, amikor még nem írt be üzenetet, megjelenik, hogy Csevegés, amikor pedig más névjegyet nyitottunk meg, megjelent nála, hogy SMS. Tehát "tudják" ezek a programok, hogy kinek van ilyenje, és kinek nincs, gondolom, interneten osztják meg ezt az információt. Kikapcsoltuk a tesztben az internetet a fogadó telefonon, addig nem ment át az üzenet, amíg vissza nem kapcsoltuk, szóval ez az ingyenes csevegés internet alapú. :)

    Csináltunk próbahívásokat is, a telefonomon, ha hívom a húgomat, van lehetőségem megosztani a helyemet, vagy beállítani fontos hívásként, ez megjelenik az ő telefonján, és vice versa. Mindig kinyomkodtuk ezeket a próbahívásokat, ezek a plusz infóval ellátott hívások sem kerültek pénzbe. Más számnál nem engedte a telefonom, hogy "fontos hívás"ként hívjam, ahogy a hely megosztását sem engedte hívás előtt. Ez is internet alapon megy, amikor kikapcsoltuk az internetet az ő telefonján, azonnal eltűnt nálam a fontos hívás, vagy hely megosztása lehetősége.

    Ha bármit ki kéne próbálnunk, vagy kérdésetek van, szóljatok nyugodtan, jól elvoltunk most a felfedezéssel. :D

Új hozzászólás Aktív témák