Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz Sabre #28802 üzenetére

    Szia!

    Szintén 2,5 év iPhone használat után váltottam, igaz én 5S-t cseréltem.

    Az S9+ lett a nyerő választás, a nagyobb akku és a +2GB RAM miatt, ami úgy érzem kell is neki. Számomra ami kevésbé jött be az maga a felület. Szép, esztétikus, de logikáját tekintve szerintem nagyon el van maradva az iOS-től, ebben a tekintetben az Apple sajnos még mindig jóval előrébb jár.

    Ezen kívül imádom ezt a telefont, a kijelző gyönyörű, ezen kívül napi szinten DeX-en nyúzom, mint egy asztali számítógépet, mellé pedig beszereztem egy órát is és így ebben a formában már le nem cserélném más telefonra ezt, nagyon megszerettem. Nem tökéletes, nem tagadom, hogy akartam már földhoz vágni, de szerethető. Tegyük hozzá, hogy nagyon nyúzom és állja a sarat.

    Egyébként ahogy a kolléga is írta a Play Store-ban mindenre találsz megoldást, nekem pedig az tűnt fel, hogy mintha olcsóbbak is lennének a megvásárolható dolgok, de ez nem garasoskodás. :)

    Ami szintén pozitív, hogy én amikor kihoztam a szolgáltatótól még 8.0 volt rajta akkor elég sok microlagg jelentkezett, ami nagy mértékben csorbította a felhasználói élményt, ez a 9.0-ás főverziófrissítés óta teljesen eltűnt.

    Két dolgot felejts el, ha megveszed az S9-et: Bixby és diktálás. Használhatatlan szinte mindkettő, ezeket visszasírom mondjuk.

    Az akku egyébként ha nem lóg a DeX-en, akkor átlag 6 órát tud teljesíteni kijelzőidőben, úgy, hogy megy az AoD és a Bt-on is csüng minimum egy, álagban két dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák