Új hozzászólás Aktív témák

  • petesejt

    aktív tag

    válasz Ákkk #2463 üzenetére

    Ezek azért elég mosolyt fakasztó érvek ám.

    A DSLR nem lesz nálad egy szuper témánál ami hirtelen eléd áll (hacsak nem fotóriporterként járod a várost a hónod alatt DSLR-rel egész nap), a veszteségmentes lejátszót a külső DAC-kal meg hol is használod? Utcán? Kocsiban? Edzőteremben? Mind tökéletes környezet a minőségi zenehallgatáshoz....

    De ha csúcsminőségre vágysz, és van DSLR meg mobil hifi, akkor emellett telefonnak tökéletesen elég lett volna egy Xiaomi Note 4. Tudom, mert használtam hónapokig. De profi eszközöket akkor sem hasonlítunk össze egy okostelefonnal.

    Én épp azért döntöttem az S9+ mellett, mert az S8-tól kezdve megszűnt a tipikus mobilos homályosodás és becsillanás (valószínű plexi helyett végre valami zafírüveget tehettek bele, lásd a képeket) és vastagítottak az üvegeken is. Ez utóbbi azért volt elengedhetetlen, mert nagyon sokan panaszkodtak a könnyen repedő-törő S8-ra.

    Egyébként meg 30 év fotózás után tudja az ember, hogy az esetek 95 százalékában nem a DSLR-en múlik egy jó fotó, ezt max. az ügyes marketingesek hitették el veled.

    (A képek S7 Edge és S8 készülékkel készültek, de a minőségi javulás az S9 sorozatnál is megmaradt.)

    Az eredeti teszt itt olvasható teljes terjedelmében.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH

Új hozzászólás Aktív témák