Új hozzászólás Aktív témák

  • takcslajos1

    tag

    válasz HawerKing #12461 üzenetére

    S9+-om van, S9-et a zoom hiánya miatt nem vettem meg leginkább, önmagában az S9 kamerája nem adott volna sok pluszt a G4-hez képest. Nekem az túl pici volt boltban megnyomva, igen, ez jókora nagy, először a tokot vettem át, amikor megláttam a tokot, meg is ijedtem, hogy úúú ez mekkora lesz, de kb. 2 nap alatt megszoktam. Most meg már nagyon fura kézbevenni egy kisebb telefont.

    Üzemidőben 2-két és félszeresét lazán hozza az LG-hez képest, nem tudom, hogy az S9 akksija milyen lenne. a 3 helyett 6 giga ram különbség érezhető, nem szokott újratöltögetni dolgokat. Ez az élő fókusz meg néha jó poén szokott lenni, jó képeket csináltam barátnőmről a Duna-parton. :)

    Meg ezen a pluszos kiadáson kevésbé ütök félre gépelésnél, az S9 számomra pici. De hát ízlések és pofonok, nem véletlenül gyártották két méretben. :)

    Ui.: ha az S9 ugyanannyi rammal, ugyanúgy két kamerával, és ugyanakkora akksival rendelkezne (vagy max. 2-300mah-al kisebbel), viszont ugyanúgy 20-30 ezer forinttal kevesebb lenne az ára, alaposan elgondolkoztam volna rajta, és akkor valószínűleg beáldoztam volna a kijelzőméretet. :)

Új hozzászólás Aktív témák