Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz bigdady #50866 üzenetére

    Nincs olyan, hogy dbt rom. Az egy független oxm verzió, ami ugyanaz, mint amit xeh, xeu, stb. régió kóddal lehet tölteni. Csak a tapasztalat az, hogy a dbt régióra jön ki leghamarabb. De ugyanaz a rom!
    A te xeh-edből csak akkor lesz dbt, ha beteszel egy német kártyát, és nyomsz rá SIM resetet, majd visszateszed a sajátod, arra meg nem nyomsz.
    Vagy sima csc-vel, teljes gyaluval felrakod a független romot (mindegy, melyik régiókóddal töltöd le, csak az a kiadás legyen, amelyikre szükséged van, ami persze egyelőre lehet, hogy még csak dbt kóddal tölthető). Ilyenkor S8 esetén alapból xeu, S8+ esetén dbt kóddal indul. Ezekután az első kérdése a SIM reset, amire ha nem nyomsz rá, marad e két kód egyike, ha rányomsz, akkor pedig beáll a kártyád szerinti kódra, ami magyar esetén xeh.
    Nem kell akkor sem aggódni, ha xeh-re állítod be a telót, mert ha nagyon türelmetlen vagy, akkor a dbt kóddal korábban megjelenő frissítést letöltheted, és home_csc-vel mehet rá a xeh kódra (ami persze továbbra is xeh fog maradni). Arra kell csak figyelni, hogy ha ez a kiadás mégsem jelenik meg xeh kóddal (kimarad), akkor következő alkalommal csak odinnel lehet ugyanígy rátenni a következő frissítést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák