Új hozzászólás Aktív témák

  • gery14

    senior tag

    Akit érdekelne :) !

    Ma reggel küldte a Samsung igy álok a telefon cserével.

    Tisztelt ....Gergő!

    Sajnálattal olvastuk levelét, melyben készülékével kapcsolatos elégedetlenségéről tájékoztatta ügyfélszolgálatunkat. Szeretnénk elnézést kérni az Önt ért kellemetlenségekért.

    Kérjük, hogy panaszának kivizsgálása érdekében juttassa el ügyfélszolgálatunkra a készülékhez tartozó vásárlást igazoló számlának és a jótállási jegy azon oldalainak másolatát, amelyen szerepel a készülék típus és imei száma az eladás dátuma, valamint a jótállási jegy hátoldalának másolatát ahol szerviz által kitöltött adatok szerepelnek. (Pdf. vagy Jpeg formátumban.)

    A dokumentumokat az alábbi elérhetőségeink egyikére várjuk.

    E-mail: sehsupport@samsung.com
    Posta: Budapest 62 postafiók 890. 1385. Samsung Electronics Magyar Zrt.

    A fenti dokumentumok a készülék jótállási és szavatossági idejének meghatározásához, valamint az esetleges szervizesemények egyeztetéséhez szükségesek.
    Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy amint dokumentumait, valamint az ügyhöz kapcsolódó egyéb iratokat kézhez kapjuk, ügyének kivizsgálását haladéktalanul megkezdjük, és válaszunkat minden esetben írásban küldjük. Értesítjük, hogy a fentiek hiányában nem tudunk érdemben eljárni az ügyében.

    További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06 80 SAMSUNG (06 80 726 7864) ingyenes telefonszámon.

    Tisztelettel:
    Samsung Electronics Magyar Zrt.
    Ügyfélszolgálat

    2ik levél.

    Tisztelt . Gergő!

    Értesítjük, hogy az Ön által küldött dokumentumokat megkaptuk, azokat köszönettel vettük.
    Ügyének kivizsgálása folyamatban van, a válaszig szíves türelmét kérjük.

    Tisztelettel:
    Samsung Electronics Magyar Zrt.
    Ügyfélszolgálat

    Szoval igy álok remélem jövöhéten már kicsereélik a telemax által tacsratet S8+ om :K

    // EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//

Új hozzászólás Aktív témák