Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz A_ScHuLcZ #18850 üzenetére

    Mondom még egyszer, egyáltalán nem vettem észre minőségcsökkenést az előző telefonjaimhoz képest fülhallgatóval. A hangszórója hangos, nem szól rosszul, de semmi különös persze.
    Én poweramp-ot használok, már S2-vel is azt használtam (na az talán tényleg rosszabb volt egy fokkal a megszokottnál), jó fülessel. A zene nem FLAC, 320-as mp3, vagy spotify legjobb minőségre rakva. Kocsiban (VW Dynaudio), Bluetooth hangszórón is megy a zene telóról, eddig senki nem panaszkodott, nekem is bejön, általában napi 1-2, de nem ritka a 3-4 óra zenehallgatás.
    Egy ilyen random fórum belinkelése nem nagy érv, bármire rágoogle-zok lesz találat. :D

    2010 óta ilyen a samsung alsó gombsora, oké, note3 után a bal oldali gomb alkalmazásváltó lett. S7-esen alapból nem világítanak ezek, de gyengén látszódik a helyük. Ha odanyúlsz világít, külön app-al (sajnos) beállítható, hogy folyamatosan világítsanak, de aktiválni nem kell őket.

    Amúgy elég megbízhatónak tűnik a telefon, a fórumban sincs rá sok panasz. Stabilnak stabil, nem hinném, hogy van ennél érezhetően stabilabb. Nekem eddig egyszer fagyott le, azt is -15°C-ban tette (nem tudom, hogy van-e ehhez köze), síelés közben dupla home-mal indítottam volna a kamerát, kifagyott, gyorsan újraindítottam, nem volt gond. Én még a hatost használom, a minden alkalmazás a kezdőképernyő funkciót megszoktam, nem akarok lemondani róla (gyári launchert használom egyelőre, sok mindent tud, nem kell állítgatni, material témával nagyon tetszetős, szerintem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák