Új hozzászólás Aktív témák

  • Xanax88

    tag

    Sziasztok!

    Kb három hónapos telefonon csak a napokban kapcsoltam ki a gyorstöltést, valahogy eszembe se jutott eddig, igazából nem is volt olyan gyors, hogy feltűnjön, elsiklottam felette.
    Az lenne a gondom, hogy mióta kikapcsoltam valami nem stimmel, 10 ből 7-8x vizesnek jelzi a csatlakozót, úgy, hogy hetek óta nem látott vizet a telefon, ha sikerül rávenni a töltésre akkor is már 2x is megállt 70% körül a töltés. Egyszerűen lekapcsol.
    Egyébként meg olyan lassan tölt, hogy egyszerű filmnézéssel is hajlamos gyorsabban merülni mint ahogy töltene. Vagy jelzi, hogy tölt de gyakorlatilag egyhelyben áll.

    Visszakapcsoltam gyorstöltésre ott minden rendben. Kicsit talán lassabb mint kéne lennie de csak használat közben figyelem, az meg azért befolyásolhatja. De legalább tölt és nem jelez hülyeségeket.

    Sanszos, hogy valami meg fogja adni magát?
    Valaki találkozott már ilyennel?

    Ja igen... nem biztos, hogy hardveres gond, ha nagyon erősködik, hogy ő márpedig nedves, egy restart megoldja mindig.
    Következő alkalomra lesz megint idióta.

    (Egyébként fura... tök lazának tűnnek benne a kábelek ha bedugom. Kicsit megmozgatva recseg is... érdekes módon a rommátört, egy évig melóstelefonként szolgáló ipariszinten napi 2x csutkáramerített sima hetesben sokkal fixebben cuppan be a kábel még most is, az Edge re vigyázok mint a szemem fényére... ennyivel rozogább konstrukció lenne vagy én fogtam ki?)

    [ Szerkesztve ]

    Krisz

Új hozzászólás Aktív témák