Új hozzászólás Aktív témák

  • roKas

    tag

    Sziasztok. nem tudom, hogy s-view ( [link] ) tok és hozzá való töltőlap ( [link] ) párosításról írtak-e már valami tapasztalatot a kollégák. Én a fent linkelt eszközöket használom teljes megelégedéssel. Előtte gyári töltős hátlappal használtam a készüléket, de nagyon féltettem tok nélkül használni. Biztos tudjátok, hogy a töltős hátlapra a vastagsága végett, nem lehet rárakni tetszőleges tokot, a hozzávaló szilikontok árából pedig kétszer is megtudnám venni a fenti flip tokot töltőstől. A tok hiánya engem nagyon zavart, mert nem irodában dolgozok, hanem nagyon is "változatos" helyzetekben kell elővennem a telót . Szóval egy gyári 16ezer ft.-os hátlapot cseréltem le az S-view tokra és mikor rákerült, egy igazi hűha élményt adott. Rendkívül elegáns és nagyon praktikus, szinte új dimenzióba lépett a telefon használhatósága. ( őszintén el kell viszont mondanom, hogy azóta sikerült leejtenem a telefont a járólapra, és mivel a lekváros kenyér is mindig a megkent felére esik, a teló is szétnyílt tokkal pofára esett. Az üvegfólia elrepedt, ami csak azt mutatja, nincs még 100%biztonság az érintőképernyő védelmére) Na ennyit a személyes benyomásokról.
    A működésről, főleg az összeszerelésről, és a töltésről:
    A tokot a töltőlap behelyezése után úgy raktam fel, hogy a rézcsatlakozókat laposreszelővel megrövidítettem. Ezek a csatlakozók tartják púposan a tok hátulját, mert mivel a töltőlapon is rajta vannak ezek a csatlakozók és ugyan olyan magasak, a két vastagság összeadódik ami már természetesen nem fér el.... A reszelés után a hátlap teljesen simán a helyére pattant, és nem feszül nem púpos, és szerintem ( saját vélemény, és nem tesztelt) így a vízállóság sem romlott. A S-view funkciók is teljesen jól működnek. Az NFC-t nem tudtam sajnos kipróbálni, másik NFC képes készülék hiánya miatt.
    A töltés teljesen jól működik. Lehet, hogy kicsit jobban kell pozicionálni a készüléket mikor ráhelyezem a vezeték nélküli töltőre, de nem zavaró. A kocsiban is van egy töltő, nagyon menő, hogy csak a helyére pattintom a telefont, és máris indul a töltés :D
    Bocsi, ha hosszú lett, de talán segítettem valakinek ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák