Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz xerobyte #2393 üzenetére

    Én S9+-ról S21U-ra váltottam tavaly ilyenkor. Minden létező dologban jobb (egyedül az íriszleolvasó hiányzott, de hát ez nyilvánvaló okokból nem került bele).
    Tehát értelemszerűen az S22U is. A legújabb OneUI 4.1-es frissítés pedig tényleg kimaxolta az S21U kamerás tudását is (végre minden kamerával lehet DNG fájlt menteni, mindegyik elérhető Pro módban is; a portré mód eleve kimagaslóan jó, most meg a portrévideót javították, bár ezt sosem használom).
    Szóval ha legalább ugyanezt tudja az S22U, márpedig tudja, akkor nem találni összességében jobb konkurenst (vannak hasonlóan jók, de nem jobbak), és egyértelműen megéri váltani S9+-ról (S10/Note10-re egyáltalán nem, de igazán az S20/Note20-ra sem érte meg (bár utóbbi azért nagyon ütős volt)). Utazás/kirándulás/városnézés stb. esetén a telefotós képességek kimagaslóan fontosak, az ezekben (S21U/S22U) található két külön kamera (főleg a legújabb frissítések után) pedig perpillanat abszolút a legnagyobb flexibilitást adja, a legjobb minőségben.

    Kijelzőben meg mindig is a lehető legjobbak az aktuális csúcs-Samsungok, szóval itt nem is kérdés, hogy most is így van.

Új hozzászólás Aktív témák