Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz Roland861010 #24692 üzenetére
Nézd meg a Taci kolléga által említett helyen: a Biztonsági tanúsítványokon belül rá tudsz nyomni alul egy olyanra, hogy Felhasználó. Valószínűleg itt kellene látnod azokat a tanúsítványokat, amik nem gyárilag vannak benne a rendszerben, hanem a felhasználó telepíti utólag. Ha itt valami olyan látsz, ami nem tűnik szimpatikusnak, akkor kapcsold ki! Vagy szedd is le, ha van ilyen lehetőség.
Nincs esetleg valamilyen céges felügyelet telepítve, ami használ valamilyen tanúsítványt? Mert ez esetben meg nem kell piszkálni, csak elfogadod a figyelmeztetést.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Helló! Fotók, névjegyek, sms-ek biztonságban. Viszont rengeteg zene és film volt, amiről, mivel ugye elég nagy mennyiségről van szó, nem ment felhőbe automatikusan. Ráadásul ezeknek elég sűrűn változik a tartalma. Plusz bizonyos dokumentumok és letöltött adatok. De a lényeg, hogy folyamatban van és nem küldtem még szervizbe, mert akkor ugrott volna minden. Ezután nyugodtabban küldhetem, bár nem tudom mikor lesz rá anyagi, mert most épp nem akad ennyi plusz. De majd megoldódik egyszer. Még jó, hogy nem adtam el az s8+-t.
-
sgeza
veterán
válasz dkovizoli #24703 üzenetére
👍
Egyébként ettől függetlenül bármilyen mentésre nem csak neked, hanem mindenkinek nagyon ajánlom a FolderSync alkalmazást! Szinte nincs olyan feltétel, amit ne lehetne benne beállítani, és nagyon sok felhős tárhelyet, valamint ftp, sftp, samba, stp. protokollokat ismer. Így bármilyen saját tárhelyre menthető akár minden is.
Én például az otthoni kis fájl szerveremre mentem a komplett tartalmat, míg a képeket, videókat Google drive-ra, hogy útközben, meg úgy egyébként is nagyobb biztonságban legyen.[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
válasz Roland861010 #24692 üzenetére
Ha jól sejtem valami ad-block appot raktál fel...
Beállítások -> biometrikus azon. Biztonság -> egyéb biztonsági beállítások -> felhasználói tanúsítványok, és itt törölj ki mindent, csak a FindMyMobile maradjon meg! -
melan
senior tag
A megosztásnál felugró ablakban vannak a felső sorban "kedvencek". Azt be lehet állítani, hogy ott milyen alkalmazás/ki szerepeljen? Felteszem a partner gyakorisága alapján sorolja oda őket, viszont szeretném " resetelni", hogy más jelenjen meg... ha lehet.
-
csorbajeno
veterán
Igen, jól sejted, a gyakoriság alapjánrangsorol és nem tudok róla, hogy ezt a listát fixálni lehetne. Resetelni szerintem csak a beállítások visszaállításával lehet, de azzal minden más beállítás is visszaáll. Nem tudom, hogy az alkalmazások között szerepel-e ezzel kapcsolatos dolog, aminek az adatait törölve lehetne ezt resetelni.
-
-
Elims
veterán
válasz FireFox1996 #24712 üzenetére
Ilyen screenshot-okat többször látok más telefonos topikokban.
Én is kihozom az enyémből a 2 napot,bár nem nyomkodom egész nap,bnőm s10-ese viszont minden nap töltőre kerül (facebook miatt).
Ez tényleg nagyon jól néz ki! :-)
Viszont ilyenkor felmerül bennem egy kérdés,nyomkodás közben mekkora fényerőt használsz? -
zzola
titán
Talk time mennyi? Sokat nem beszélhetsz...
-
mihail38
aktív tag
Szerintem nem ez miatt veszünk meg egy telefont, hogy lebutítsunk amennyire csak lehet így én vagyok a telefonért mert próbálok hozzá alkalmazkodni és nem fordítva, a telefon azért van hogy kiszolgáljon és amit tud kihasználjam mert ezért vettem meg és nem azért hogy lebutítsam egy (S2 szintjére) tölteni egy telefont már nem luxus bárhol és bármikor lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Mindig jó a marketing. Sokkal újabb proci és mennyivel energiatakarékosabb.........
Ehhez képest például az S20 ultra 5000-es akkuval annyit tud 60Hz-en mint a note 10+ 4300-as akkuval. Pedig fejlettebb proci van benne.......[ Szerkesztve ]
-
Automatikus fényerő, de legtöbb idő a beltéri volt, ilyenkor kb 1/4-en állt a cuszka.
mihail38: a telefon nincs lebutítva, csak a 2G/LTE váltás, amikor kell a mobilnet, visszakapcsolom az LTE-t. És a 2G-en nem éreztem a hanghívás minőségi romlást.
Zzola: valóban minimális volt a hívásidő.
Csak azt akartam rávilágítani, hogy ha vki nagyon akarja maximálisan kihúzni a használati idōt, akkor mit csináljon.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
mihail38
aktív tag
válasz FireFox1996 #24721 üzenetére
Köszönjük a segítséget, de nekem nem a használati idő a fontos....
-
mihail38
aktív tag
Nekem nem okoz gondot ha naponta 2x is tölteni kell ezzel csak ezt akartam mondani
-
-
Roland861010
addikt
válasz mihail38 #24717 üzenetére
Ez nem igaz !
Nézz meg egy Xiaomit vagy egy 11Pro/ maxot !Az asszony ha itthon van egész nap nyomkodja a 11pro maxot és és majd másnap este kerül csak töltőre munka után...
De anno nekem a xiaomik is kibírtak 2 napot lazán, pedig aztán egész nap ment. Wazze meg más is... -
mihail38
aktív tag
válasz Roland861010 #24726 üzenetére
Ha nekem ez számítana lehet hogy e két gyártó telefonjait használnám, de köszönöm a jó tanácsot....
-
Roland861010
addikt
válasz mihail38 #24727 üzenetére
Nem azért írtam !
Én is S10-et használók kaptam a volt cégemtől örökhasználatra így amíg kinek kopik a kezemből nem váltom le vagy amíg valami hatalmas ugrás nem lesz a mobilgyártásban...
Meg hát most ez a Covid is rányomja a bélyegét a vásárlásaimra nem lehet csak úgy váltogatni a telefonokat... sőt más elektronikai termékekre is igaz jelenleg.. -
szendy69
tag
T-s S10+ra ma jött biztonsági frissítés
-
szuk_jozsef
tag
Ha beállitok egy háttérképet a galériából miért lesz a beállított kép sokkal fakóbb és kontrasztalanabb a kezdőképernyőn mint az eredeti a galériából.
Bocsi rájöttem a sötét mód okozza,ezt most csak itt hagyom hátha segít még valakinek.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
VD
őstag
Tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
-
mihail38
aktív tag
válasz FireFox1996 #24739 üzenetére
+1
Nincs is ezzel semmi gond -
Roland861010
addikt
válasz FireFox1996 #24739 üzenetére
Ezt amúgy nem értem!
2G lefedettséggel hogy lehet egy ilyen telefont használni!?
Akár mennyire van wifi...
-
mihail38
aktív tag
válasz Roland861010 #24741 üzenetére
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, ha egy ferrárival 40km-el mennél autópályán!
Tőlem mindenki úgy és arra használja a telefonját amire akarja, le lehet szedálni egy embert is és attól még él vagy nem -
Roland861010
addikt
válasz mihail38 #24742 üzenetére
Kb...
Azt hittem ez már kiment a divatból!Körülbelül ez akkor volt divat amikor az LG G4 megjelent és a Samsung hozta az S6-ot...
Azóta egy csomó helyen ilyen olyan ki offolom a telefon funkcióit, hogy sokat bírjon.A munkahelyeken szinte mindenhol van már egy konnektor ahol tölteni tudod...vagy a kocsiba oda vagy hazafelé vagy egy powerbank...
De ahogy már írtam ha nagyon az akkumulátor a szűk keresztmetszet venni kell egy Xiaomit.
Az "új" note 9 pro 5000Mha akkumulátorral van felszerelve közel 18 óra videózást bír...És akkor nem kell 2g...
-
Elims
veterán
Mert van aki nem irodában ül egész nap 8-10konnektorral körbe véve,hanem területen van x órán keresztül (gyorsan hozzáteszem lehet,hogy 2-3x annyi fizetésért..) és bizony számít,hogy 5óra alatt merül le a telefon a "kevés" facebook miatt vagy estig lazán kihúzza.
De ami a lényeg,ha vki kifizeti a pénzt egy telefonért,stb.,úgy használja ahogy neki jó.Még ami lényeg..ez egy fórum ahol megírjuk a véleményünket.Nektek más. :-)
-
Roland861010
addikt
Ha valaki kint van területen céges laptop elvileg van !
Vagy ha munkagépet használ és nem a 80-as évekből való a gép biztos vagyok benne hogy akad egy szivargyújtó rajta.
Ha meg tényleges munkás ember aki egész nap Kubikos munkát végez nem hiszem, hogy számára annyira fontos a Facebook történet ...vagy valamelyik celeb Instagram posztja....
Hogy a egész nap menjen a mobilinternet...ha meg rossz a térerő átváltja 3g-re mert a hsdpa azon is elérhető...Ez hogy úgy használja ahogy akarja hát persze .... De ez olyan hogy a tanyára is vehetsz akár 2M-os számítógépet de ha nincs internet vagy csak egy generátor adja az áramot akkor felesleges....
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
-
zmtTom
aktív tag
A saját számomhoz a hívóazonosító egy vad idegen ember nevét írja ki miközben már több éve a nevemen van. Hol és hogyan tudom azt módosítani?
Nem értek hozzá...
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Microsoft Excel topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest