Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Komolyan írtam.
Ez az egyik trükk, ha vki hosszabb üzemidőt szeretne. Én így csinálom, amikor itthon, ahol van wifi, akkor átváltok wifi + 2G-re, amikor nincs wifi, és kell a net, akkor vissza LTE-re. Így 2G-n egy éjszaka alatt (8-10 óra) 3%-ot evett a teló, ha LTE, akkot 10-12%-ot evett. Szóval nem cinikusan, látszik, hogy elég lassan merül az aksi, ráadásul 2 simmel használom a telótKonkrétan: 2 simmel, LTE-n esélytelen volt 2 napig, érts 48h, nem tudtam összehozni 6 órás SOT-ot, de 2G kapcsolgatással megvan 6 órás SOT.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Automatikus fényerő, de legtöbb idő a beltéri volt, ilyenkor kb 1/4-en állt a cuszka.
mihail38: a telefon nincs lebutítva, csak a 2G/LTE váltás, amikor kell a mobilnet, visszakapcsolom az LTE-t. És a 2G-en nem éreztem a hanghívás minőségi romlást.
Zzola: valóban minimális volt a hívásidő.
Csak azt akartam rávilágítani, hogy ha vki nagyon akarja maximálisan kihúzni a használati idōt, akkor mit csináljon.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Roland861010
addikt
Ha valaki kint van területen céges laptop elvileg van !
Vagy ha munkagépet használ és nem a 80-as évekből való a gép biztos vagyok benne hogy akad egy szivargyújtó rajta.
Ha meg tényleges munkás ember aki egész nap Kubikos munkát végez nem hiszem, hogy számára annyira fontos a Facebook történet ...vagy valamelyik celeb Instagram posztja....
Hogy a egész nap menjen a mobilinternet...ha meg rossz a térerő átváltja 3g-re mert a hsdpa azon is elérhető...Ez hogy úgy használja ahogy akarja hát persze .... De ez olyan hogy a tanyára is vehetsz akár 2M-os számítógépet de ha nincs internet vagy csak egy generátor adja az áramot akkor felesleges....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs