Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz ΞΔGLΞ #7992 üzenetére

    én sem írtam egy szóval sem, hogy nem lehet a c-s erősebb, akár összességben is a lehet, de valósan összehasonlítani csak nullásról szabad őket.
    az sem mérvadó, hogy az egyiken csak egy alkalmazás van telepítve, a másokin meg a sokszorosa, mert egy alkalmazás is lehet úgy hátrányos a teszt tekintetében, hogy a másik készüléken a tíz közül egyik sem.

    hanti; mint azt korábban is írtam, a valóság mindenkinél viszonylagos, ami neked - a te használati módoddal - valós, az sok más embernek nem, pont ezért nem is lehet megfelelő viszonyítási alap.
    írtam korábban, hogy úgy 12 éve játszottam utoljára mobiltelefonon, így annak nincs jelentősége számomra, hogy azzal melyik melegszik jobban, nekem az a fontos, hogy az általam eszközölt használattal ne melegedjen problémásan, márpedig nyomhatom hosszú órákon át például lte netezéssel, nem melegszik és így okés.
    a melegedési hajlandóságból sem feltétlenül lehet következtetni a teljesítményre, mert az is több tényező függvénye.
    az elavult jelző erős túlzás jelenleg.
    megint amerika, meg már dél-korea is, engem viszont továbbra sem érdekel, de még a szomszédos ország sem, hogy mit és miért csinálnak úgy, ahogy...

Új hozzászólás Aktív témák