Új hozzászólás Aktív témák

  • norbi93

    senior tag

    válasz hanti #8009 üzenetére

    Egyébiránt valóban vannak gondok szerintem a snapdragonok hőkezelésével, ezt viszont nem a csíkszélesség hibájának mondanám.
    Inkább csak sokat akar a szarka, tudja is hozni a teljesítményt, egy ideig. Aztán jön jóbarátunk, thermal throttling és megmondja, hogy ne ilyen tüzesen, mert arról nem volt szó, hogy egyben sütőként is kéne funkcionálnia.
    De mielőtt túlmisztifikálná valaki a problémát, ezzel egyedül a GTA: SA alatt találkoztam, minden más erőigényes játék pikkpakk max grafon, mindegy mennyit játszok vele. Megjegyezném, hogy a fent említett játék 1 éves droidos pályafutása során még nem találkoztam olyan androidot futtató eszközzel, ami fél óra után ne diavetítőnek képzelte volna magát.
    Ezért is haragszom nagyon, hogy múltkor eltévedtem a net sötét, rohadt, kukacos almás bugyraiba, és szembesülnöm kellett azzal, hogy ezt a játékot az iphone 6 kedvéért updatelték fullhd felbontásra (droidon mindegy mid van, telibe szarja, hd-nál nagyobb felbontáson nem fog futni). Mondanom sem kell, végignéztem egy fél órás videót, és egyszer sem sikerült még egy microlaggot sem produkálni.
    Ez persze lehet akár optimalizációs probléma is, de mindenképp elárul sok mindent a droidra fejlesztők hozzáállásáról (Mondom ezt úgy, hogy ebben a szférában dolgozom).
    Ami még nagyon lehangol, hogy lassan úgy érzem magam mintha tv-t néznék; droidon kb több a reklám mostanság, mint a fogyasztható tartalom. (a teljes képernyős/30 másodpercig nem átugorható ocsmányságokról meg ne is beszéljünk)
    Inkább legyen 10ezer forinttal drágább minden droidos telefon, de utána a google ne rajtam nyerészkedjen, hogy az arcomba tolja a b*zi reklámjait, a fejlesztők meg inkább adják pénzért a portékájukat, de ez a freemium divat már kezd unalmas/idegesítő lenni.
    Mielőtt le lennék szólva, nem szeretem az iPhoneokat, klausztrofóbiás tudok lenni egy ilyen szinten zárt rendszertől. És persze szarazalma.
    Mivel eltértem erősen a tárgytól, rövidre fogom,
    Üdv, egy F tulaj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák