Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz david5745 #1904 üzenetére

    Teljesen mindegy mit választasz, zavaró lesz, mert a Note 4 kijelzőüvege hajlított, így sem a fólia, sem az üveg nem tud felfeküdni a teljes felületre.

    A kapható megoldások ezt úgy próbálják korrigálni, hogy pont olyan szélesek, mint a látható kijelző, így "csak" 1,5-1,5 mm-nyi területen áll el a kijelzőtől a fólia, vagy üveg:

    Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy míg friss a felrakás akkor azért zavaró, mert világos képtartalomnál látszik a foltos keret, pár nappal később meg azért, mivel mind a fólia, mind az üveg alsó felülete tapad, szépen maga alá gyűjti a port és a szennyeződéseket.

    A képen egy Nillkin üveg van, amit én is a tok.shop-ból rendeltem és azóta vissza is küldtem, mert rendeltetésszerűen nem használható. Azóta egy másik rendelésből jött egy Remax üveg, ami annyival jobb, hogy legalább a széleken le van kerekítve, vékonyítva, így nem vágja az ember ujját, mikor kívülről befele elhúzza az ujját, de ez is ugyanolyan vacak keretet hagy és 2 nap után már poros a széleknél.

    Próbálkoztam Nano Shine megoldással is, de azon kívül, hogy elköltöttem 4000 Ft-ot rá, semmi érdemi hatása nem volt, a felrakás után 3 nappal már észrevettem pár hajszálkarcot a kijelzőn.

    Ki kell jelentenem, hogy jelenleg a Note 4-re nincs normális, kompromisszum mentes kijelzővédelem. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák