Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz fater1969 #2971 üzenetére
Androidról lévén szó, legjobb ha az ember leszokik a ram nézegetéséről.
Szépen hagyni kell dolgozni. nem lesz jobb, ha egyfolytában ürítgeted. Sőt, konkrétan lassítja, árt neki.
2-3 gb mellett meg pláne. Ha nincs beragadás valami folyamatban, nem telik meg. Ha mégis besokallna, magátol bezárogatja a legrégebben használt alkalmarásokat, az erre a célra rendszeresített gyári alkalmazás. Extrém esetben, főleg nem megfelelő változtatások, vagy hibás alkalmazások telepítése után előfordulhat ilyen jelenség. Ilyenkor a használatban lévő alkalmazást is kilövi. Pl. nyitott internet egyszerűen bezáródik.
Ez kb. annyi, mintha autóban folyton megállnál, és lecserélnéd a vizet, mert meleg. Nem szoktad ugye?
Tehát az indítás utáni kb. 900 mb ram, a szokásaidnak meg felelően eléri az "üzemi ram szintet" kb. és ott szépen ketyeg. Ugyhogy ha minden jó, nem kell vele foglalkozni. Több száz órát elmegy mindenféle ram zárogatás nélkül, hibátlanul. Ki van találva.Varszegi : Hát igen. Röviden így is lehet fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz fater1969 #2974 üzenetére
Tudnod kell a háttérben futó gyári, és telepített alkalmazásokat, folyamatos frissítés után ácsingózó folyamatokat. Feltételezem, gyári állapotban használod. Nem tiltottál alkalmazást, nem korlátoztál frissítésteket, nem kapcsoltál le szinkronizációt.
Innentől ha az általad említett szinten beáll, az nem rendellenes.
Max kicsit lassabb, mint indításkor. Fiam telóján összesen van annyi ram, mint Neked maradék, van rajt 30 játék, azt' megy. Nem tudja mi a ram.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz fater1969 #2980 üzenetére
Hát vagy cserélődik, vagy növekedik. Azt a fejlesztő tudja.
Mindig leírják, mi a frissítés tárgya.Azért kevesebb a 3 gb névleges, mert a rendszered is azt használja. Mi mást?
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz fater1969 #2986 üzenetére
Teljesen korrekt.
3gb-nál mehet ez még feljebb is. Ne foglalkozz vele. Ha akad, totál belassul akkor igen. De nem fog. Nem kell semmi program.[ Szerkesztve ]
-
mekka_kola
tag
válasz fater1969 #3039 üzenetére
Igen, de S3-ban S-Memo alkalmazás volt, nem S-Note. Most egyelőre pihenőre tettem a dolgokat, eszembe jutott, hogy anno volt mentésem jópár jegyzetről a régi iPodom lecserélésekor. Az S-Memo fájlokat elraktam, ha találok hozzá vmi toolt (vagy 2 év múlva vehetek használtan egy ezresért S3-at), akkor megoldom a problémámat. Vagy elfelejtem a 'csába az egészet.
-
Bilux
veterán
válasz fater1969 #3362 üzenetére
Odin, (vagy Oden, ó-északi nyelven Óðinn, németül Wotan) a legidősebb, legnagyobb és legbölcsebb isten a skandináv mitológiában.
Ő a háború, a költészet és a halottak istene, valamint a legfőbb gyakorlója a mágiának (sámán). A skandináv mitológiában Odin, Thor és Loki szerepelnek a leggyakrabban. Odin testvérei Vili és Vé (néha Höner és Lodur). Szülei Bor és Bestla.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
addikt
válasz fater1969 #3809 üzenetére
Látom közben megelőztek, DE: Ez így nem igaz, amit írsz,! A dual sim-es is egy létező, eredeti Samsung note 3 N9002 típuskóddal. Itt egy összehasonlítás, itt Snapdragon proccal írja, de LTE-t csak az N9005-nél ír: Note 3 összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
maximilian4
addikt
válasz fater1969 #3814 üzenetére
Samsung Galaxy Note 3 N9000 klón
-eleve N9000 a típusszám és KLÓN-ként árulja. Szóval véletlenül sem eretetiként. Természetesen N9000-ből is lehet kapni eredetit. (Az az exynos változat).
Egyébként gondolom neked az N9005-öd van. Sajnos el kell hogy keserítselek; abból is csináltak klónokat a kínaik. Most mondd meg nekem milyen világban élünk öregharcos?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
PeLa87
aktív tag
válasz fater1969 #3823 üzenetére
Íme egy példa:
Ön reggel megérkezik az irodájába. A telefonját lerakja az asztalra úgy, hogy rárakja vagy elhúzza egy felprogramozott NFC matrica előtt. A kapcsolat hatására az Ön okostelefonja rákapcsolódik az irodai WiFi (vezetéknélküli) hálózatra, felhangosítja magát, kikapcsolja a rezgő módot, valamint becheckol a Foursquare és/vagy a Facebook alkalmazásban jelezvén, hogy bent van az irodában.Munka után, miután Ön kilép az irodából, megszakad a WiFi jel, így a telefonja automatikusan visszakapcsolja a rezgő módot, kikapcsolja a Wifit, valamint küldd egy SMS -t a társának: "Elindultam haza!" szöveggel.
Beül az autójába, hozzáérinti az autóstartón (vagy műszerfalon) található NFC matricához a készülékét, így az bekapcsolja a GPS -t, rákapcsolódik az autós kihangosító berendezésre, és Autós navigáció módra vált.
Hazaérvén, Ön rárakja a készüléket az éjjeliszekrényén található NFC matricára, amitől a telefonja automatikusan néma üzemmódra vált, kikapcsolja a Bluetooth, WiFi, GPS modulokat és bekapcsolja az ébresztést másnap 7:00 -ra.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
addikt
válasz fater1969 #4267 üzenetére
Eredeti tok? Ha nem, van a hátulján "érzékelő chip"?
# berigazek! A Te tokodról is kiváncsi lennék egy linkelt oldalon, vagy egy általad készített képen! Amin véleményt cseréltünk és felraktam képen, azokon nincs érzékelő chip és olcsón mennek, de ha a Tiéd működik, akkor azon gondolom van érzékelő beleépítve a hátlapjára. Csak nehéz elképzelni, hogy az alsó csúszkás ablak hogy működik. A felső ablak kisebb, mint a gyári s-view? Akkor amikor becsukod, a gyári s-view ablakból kitakarja az alját? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fater1969 #4288 üzenetére
Ebben nincs igazad, de ha visszaolvasol, már ki lett vesézve, sőt fotót is csatoltam hozzá! Az S4 lehet, hogy működik csak mágnessel, a note 3 NEM! Kipróbáltam! Csak mágnessel, s-view chipes hátlap nélkül nem működik! Csak ha van a hátlapon a képen látható "chip". Az alutok meg postával 7600ft, az sztem kicist sok, még várok vele.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz fater1969 #4302 üzenetére
Csak annyi,ha jól olvastam és értelmeztem,hogy a kijelző hátterét olyan színűre állítja be,amilyen színű tokot pattintasz fel rá. De lehet,ezt a funkciót félreértettem,akkor bocs a hozzászólásért. Szóval szerintem valamilyen elektronikának csak kell benne lennie,hiszen a kijelző képe is megváltozik,ha ilyen tok van a telón.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
berigazek
őstag
válasz fater1969 #4614 üzenetére
Köszi szépen,közben így utólag rájöttem,hogy mit csesztem el.Minden jó volt,müködött csak a Root Explorer-el átneveztem egy boot fájlt a system/apps-ban és ez nem tetszett a kicsikémnek...Remélem,hogy az új romot feltolja nehézségek nélkül,mert,ha nem nem tudom,hogy mit kezdek magammal...Elvégre szoftveresen hibásodott meg.
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
addikt
válasz fater1969 #4613 üzenetére
Miért olyan jó ár?? 34,99$ -10% + 2$ a posta?? 2$ a magyar posta csak kb ajánlott levelet visz ki! cca 33,5$ a vége. Itthon egy helyen van ebben a színben, ott 18e, gyorsbolt fekete és világoskék 14e (+majd 1e a szállítás...) Ipon.hu 9,6e (+ több, mint 1e a szállítás), akkor ez hol nembaráti???
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest