Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pesti úti Tesco. Eddig nem volt velük bajom, gyorsan megcsinálták. Most is helyszíni javítás volt, de céget váltottak és ez megköveteli mindennek a vizsgálatát(aksi, usb kábel, töltőfej). Bemérték az aksit és még nem érte el azt a szintet ahol cserélik. Leginkább én vagyok a f*sz, mert elnéztem a garimat és utolsó előtti nap láttam, hogy mi a határidő. Az srác meg a szerviz korrekt szerintem, az nem korrekt amiket mi tudunk csinálni a házhoz jövőssel. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy meddig adnak szó nélkül aksit a házhoz jövő szervizesek.
Engem csak az idegesített fel nagyon, hogy a semmiért kellett szenvednem egy Galaxy Fame-el....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na jó ilyen nincs... Akarom feltenni a Lollit erre látom, hogy haza van vágva a hangerőgombom................... Lefele nem megy.
-
bandeevw
tag
válasz #24536576 #28798 üzenetére
Előrebocsájtom, nem kötekedni akarok.
1. Mi az, h bemérték az akksit...? Ez mit takar pontosan?
2. A garanciális szervíz véleménye részrehajló, tehát nem vagy köteles elfogadni (az már másik kérdés, hogy mekkora hercehurca egy akksi miatt békéltető testülethez fordulni).
De azt jegyezzétek meg mindenképp, h nem vagytok kötelesek elfogadni a szervíz véleményét. -
laci0530
senior tag
Nyilván nemcsak ebből az aspektusból írtam ilyen véleményt, a Knox/root mizéria is ezt az irányt erősíti. Abban igazad van viszont, hogy egy negatív tapasztalatból nem lehet az összes jövőbeli garanciális ügyintézésre következtetni, de ahogyan az érintett is írta: fekete pont..
-
legenda
válasz bandeevw #28803 üzenetére
vannak meghatározott értékek - nem csak ennél a gyártónál és nem is csak mobiltelefonok akkumulátorainál -, hogy milyen esetben csereköteles, gondolok itt az elhasználódás mértékére, a kapacitás csökkenésére és különböző műszeresen mérhető értékekre.
laci0530; a root sok más gyártónál is garis probléma, a knox kapcsán meg azt szoktam írni - de ez a rott esetén is sokszor igaz -, hogy a telefonok tulajának jelentős hányada azt sem tudja, hogy mi az, nem is tud róla, hogy van olyan a telefonján, mert nem buherálja állandóan, hanem csak használja, legfeljebb frissíti - de még azt sem mindenki -, márpedig a gyártó nem feltétlenül foglalkozik egy elhanyagolható hányad problémájával, ha sokkal többet hoz neki a konyhára adott fejlesztés.
összességében bátorkodom kijelenteni, hogy még mindig nagyon sok olyan problémát orvosol a gyártói szerviz jótállás/szavatosság keretében, ami eredetileg nem garis probléma, hanem külön fizetős javítás lenne, mert a telefon tulajdonosa okozta a gondot és/vagy megsértette a jótállási/szavatossági feltételeket!
majd ha ez a jó gyártói szervizes hozzáállás teljesen megszűnik, vagy megfordul az arány, mert a bolti garinál is így - vagy jobban - állnak hozzá, akkor lehet arról beszélni, amit te korábban említettél, de félek, ez sosem fog bekövetkezni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz bandeevw #28808 üzenetére
műszerrel mérhetők a különböző/meghatározott értékeket.
a szabványok és különböző előírások meghatározzák az elvárt értékeket, ahhoz képest meghatározható a mérések alapján, hogy az új és 100%-os akkumulátor kapacitása x idő után mennyit csökken, tehát hány százalékos az elhasználódás, és az adott előírások szerint elfogadható vagy sem.
amennyiben meghibásodás van, például zárlatos egy cella, úgy az is kimutatható és minden más probléma is, hiszen akkor nem képes a megfelelő értékek produkálására az akkumulátor.
nagyjából a telefonon is ellenőrizhető a megfelelő szervizes kód beírását követően (például; *#0228#) a mV értéke, a blokkok működése...stb.
azért írtam a telefonosra, hogy nagyjából, mert ez nem ér fel egy hitelesített műszerrel történő méréssel, hivatalos eljárásban nyilván utóbbi az elvárás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
5 perc alatt megcsinálták a hangerőgombomat. Most feltenném a Lolit... Miért baj ha nem XEH a csc? Itthon am sincs független lolli, szervizben telesen mindegy mi a csc... Szóval valamilyen gebaszt is okoz, vagy csak jobban néz ki a xeh?
-
znagy69
őstag
válasz Tav-Csoves #28815 üzenetére
Neked, ha jól emlékszem működött úgy is. Nem?
-
senior tag
válasz #24536576 #28811 üzenetére
én belőttem 50%-ra felezve a képpontokat.
az csak HD, nem 3310.
talán lő az akkuidőn egy keveset, használni így is lehet...
-pixel fényerő feleződik
-képpont megjeleníts feleződik
3310. 34*84 Monocrom LCD, csak az érdekesség kedvéért.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
kosturica
őstag
válasz Tav-Csoves #28815 üzenetére
Olyan nincs. Tudom a progi nem jelzi.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Jano_023
őstag
Üdv mindenkinek. Tegnap csatlakoztam a klubhoz. Pont olyan téma volt terítéken ami érdekelne.
Érdemes e nagyobb akkumulátort venni a készülékbe és ha igen milyet?
Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
-
törölt tag
Felpattintottam a lollit, eddig tetszik. Végre nem a 100 éves kinézetet kell bámulni. 1 idegesítő tulajdonsága van eddig, hogy a Nova nem tudja lehúzni az értesítőt. (lefele húzás gesztus) Aksira kíváncsi leszek. Root nem hiányzik eddig, elég sok szarságot le lehetett tiltani.
-
senior tag
én rootal nyomom, custom recovery, rom, kernel.
oc, uc, uv, note 4-es s5-ös cuccok, adblocker, stb...Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
fujifilm1
senior tag
Azt hiszem megvan a bűnös!
Immár sokadik alkalommal elkezdett váratlanul meghülyülni a teló:
-belassul, lassan old fel, az érintésre lassan vagy nem reagál.
-max fényerőn megy,
-az automatikus forgatás megkergül.
-merül mint állat.Látszólag minden látható ok nélkül.
Nálam fennt van a XPOSED, de azzal nem szokott baj lenni, 1 éve hibátlanul megy.
Azt vettem észre hogy a Chrome Pie nevű modul a hunyó!
(Amikor frissitik a Chrome böngészőt akkor egy kis idő múlva frissül a Chrome Pie modul is, de addig teljesen hazavágja a telót.)
Uninstalláltam ezt a modult és minden OK.Más is tapasztalt ilyet?
Nekem (Alexander) GNG1 van fenn. -
Shinnokina
tag
Sziasztok! Megkergült a drágaszágom.
Pár napja egyszerűen nem enged választani a beviteli nyelvek közül. Négy van fent a magyaron kívül: angol, koreai, orosz és kínai. Setingsben minden oké, le vannak töltve, ki vannak pipálva. Eddig ha húztam az ujjam a space-en, akkor átváltott a sorban következő nyelvre. Most is ott van a két nyilacska, de nem vált át magyarról. Rohadtul idegesít, mert tanulnom kéne (koreait), és a szótárba se tudok semmit bepötyögni így.
Valakinek van tippje, hogy tudom visszaszerezni ezt a funkciót anélkül, hogy gyári beállításokra vissza kéne állítanom a kütyüt és kezdeni elölről a telefon benépesítését a cuccaimmal?
Köszönöm!
PS: nekem az értesítések panelen nem jelenik meg a billentyűzetválaztó (külföldi fórumokon olvasgattam, és ezt adták tippnek...)
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Weeman1
veterán
válasz Shinnokina #28830 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben töröld a billentyűzet adatait.
Xiaomi 11T Pro
-
törölt tag
válasz Parallaxis #28828 üzenetére
Köszönöm a tippet! Este jutott eszembe, hogy megnézzem a Bétát. De így jobb, hogy letölti playről.
-
kmóricka
aktív tag
sziasztok, szeretném megkérdezni, h tud e vki segíteni nekem , a lollipop telepítése óta miért nem megy sem az mms fogadás, sem a küldés?? Vodafone.Eddig kitkattal semmi gond nem volt, s mióta frissítettem erre a szarra, azóta ez is elcsesződött, el sem küldi az mmst.Vodafonnál be van állítva, megnéztük, nem ott van a gond....
Köszi előre is a segítséget.
-
Weeman1
veterán
válasz Shinnokina #28834 üzenetére
De ha törölted az adatait újra le is kellett tölteni a nyelveket hozzá nem?
Xiaomi 11T Pro
-
Tav-Csoves
őstag
5 fileos t mobileos 4.4.2 csomag létezik? Ha igen, küldenétek linket, egy ismerősömnek kellene.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Kenyeress
csendes tag
Sziasztok!Ujra csatlakoztam a taborhoz kozel 4honap kihagyas utan...szornyu volt a kis tepsi nelkul de szerencsere tegnap ota mar ismet elegedett tulaj vagyok.Igaz feher es picit kopott is meg telekomos is de hetfotol mar fuggetlen lesz vegre es a hatlap is uj lesz ugy hogy orulok vegre.Valtas csak akkor ha majd az 5 hasonlot alkot mint a 2utan a 3.
-
törölt tag
Valahogy megoldható, hogy a régebbi watchOn-t feltegyem? Az újat nem lehet kisebbé tenni a redőnyön/vagy, hogy csak zárolt képernyőn legyen... :/
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Hogy lehet a lementett .sme sms mentést CSV re átalakítani, vagy bárhogy az új nem samsung készülékre felrakni??
-
Hauptmann
addikt
Ma megvolt kétszer is a törésteszt. Kétszer csaptak el ma motorral, kétszer estem a telefonra, semmi baja. A motornak már inkább.
-
Tav-Csoves
őstag
Érdekes, csak a samsung telefonok huplisak?
Szerintem az akkumulátor nyomja szét...
- kiégett kijelző
- felpúposodott kijelző
- annyira felpúposodott kijelző, hogy el is tört!
- és benyomott home gomb... O.o
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
(#28841) Hauptmann
aaz komoly
vagy a vezetési stílusnak köszönheted(nem ítélkezem ), vagy péntek 13.
amugy telon milyen tok volt?[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Tav-Csoves
őstag
Lasse001, és Kosturica leírásait ötvöztem!
eredmény:
Knox: 0X0
CSC: XEHFeltétel: rootolt KitKat, azaz (4.4.2)
Független Frissebb (tartalmazza az igazi néma üzemmódot) Lengyel Hivatalos Lollipop(ó)
Rootolvacsak SM-N9005 FÜGGETLEN készülékre!
(előkészület)
1: Telepíted a telefonodra Mobile Odin Pro 4.20-at, elindítod, letölti a kiegészítőket netről, engedélyezd a SuperUser hozzáférést.
2: Töltsd le azt az első romot, ami jelenleg a telefonodon fut. (lsd.: Alapsáv verziója: (legfrissebb KK verzió a: XXGNG1)
3: Töltsed le a Lengyel független romot. (UGBOB6-al csináltam- ebben jelent meg először a néma gomb)
4: a két rom végéről távolítsd el az MD5 kiterjesztés jelölőt, ezáltal marad a TAR kiterjesztés. Ezt kezelni tudja a WinRAR.
(csc kód)
5: Csomagold ki a WinRAR programmal egy üres mappába a Lengyel rom tartalmát, majd zárd be a WinRAR-t. Menj a mappába, és a filek közül töröld a cache.image-t és a hidden.image-t
5.1: Ezután nyisd meg a WinRAR-ba meg a Magyar rom tartalmát, és az abban lévő cache.image-t és a hidden.image-t csomagold ki abba a mappába amiben vannak a kicsomagolt Lengyel rom filejai (csomagolatlanul).
5.2: Nyisd meg a Total Commander professzionális filekezelőt, keresd meg a kicsomagolt Lengyel rom filejait, (azt a mappát, ahová az előbbi két filet kicsomagoltuk) jelöld ki az összeset, és csomagold be! ( ALT+F5 ) Pipáld be a TAR kiterjesztést.
(injektálás)
6: Másoljuk az így kapott xy.TAR filet a külső external SD kártyára! Mellé töltsük le a SuperSU-v2.46.zip-et, és ezt is másoljuk mellé.
(operáció)
7: Nyissuk meg a MobileOdin Pro 4.20-at és az "Open file ..."-hoz rendeljük hozzá a csomagolt xy.TAR kiterjesztésű fileunkat. Az "OTA / Update ZIP"-hez a UPDATE-SuperSU-v2.46.ZIP-et!
7.1: Az "Enable EverRoot" NE PIPÁLD BE!
7.2: A Wipe Dalvik, és Wipe Chace-t viszont igen!
7.3: "After flash:" mezőbe jelöld ki a reboot-ot.
7.4: "Flash Firmware."
8: Az instant recovery után 5 perc max a boot.
9: boldog, mert knox 0X0, és a CSC kód XEH. Utóbbi csak akkor, ha jól csináltuk az 5-ös pontot!
-
Locsi
senior tag
válasz Tav-Csoves #28845 üzenetére
10. Pontnak írd be, odinnal frissiteni a boot loadert, mert az marad a gng1, vagy amiről jöttél, mert a mobile odin azt nem frissíti.
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #28845 üzenetére
Mi ez a xeh őrület? Valaki magyarázza már el.
Ha nem érdekel akkor melyik lépések kellenek a roothoz? Root nélkül 5 órát megy a kijelzőm, folyamatos használat mellett 6 is lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest