Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Nos, restartoltam, így most működik, bár sztem a push üzemmód nem jól megy. Megérkezik a levél outllokba imapon, de a telefon 1-2 percre rá jelzi csak. Eddig szinte egyszerre érkeztek.
Más: Az alkalmazásoknál, ahol az összes ikon kint van. Ott ha létrehozok egy mappát, oda hogyan lehet belerakni az alaklamazásokat? Mert ha hosszan bökök, egyből a home képernyőre ugrik, ahova ki tudom tenni..
Illetve az oldalsó sávba, hogyan tudom betenni pl a vibert? Szerkesztés, de nincs a választható programok között. De pl a whatsapp messenger ott van..
havri
-
fdisk
őstag
válasz havri1 #32305 üzenetére
Akkor szerintem nem tehetsz semmit,garivesztés nélkül.
De majd jön egy szaki,aki többet romolgatott már mint én,és megmondja a biztosat.Mindenkihez.
Megjött az új akksim.(speedshop)
De:Ja,és még nincs rányomva a 4.35V,ami az első akkun rajta van.
És nem vietnami,hanem kínai.
Ez a hiány adódhat,hogy nem ua ott gyártották őket?
Ezen kívül amennyire meg tudtam nézni a két akkut,nem látok fake-re utaló jeleket.Mod: Csak azért említettem meg kínai mivoltát,mert az s4-s topikban sok kínai akku púposodott,és gariztatni kellett.
Remélem ez a kínai nem fog púposodni.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Kiss67
senior tag
válasz dancsuri #32295 üzenetére
Az mit jelent hogy semmi baj , működik? Mert nálam is csak pár méter.
ha valaki ahhoz van szokva hogy a kocsiban jó, 50 cm ről, akkor persze hogy jó. De amikor szembesül vele az ember hogy a régi rommal 3 szor messzebb ment , no az a gond ! Hogy lekapcsolódik róla amikor mellette vagyok 2 méterre !
Az a helyzet hogy mindegyik romban van valami vacak, ami nem megy , nincs egy kivétel sem, ez a gond !!!!Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
dancsuri
veterán
válasz Kiss67 #32307 üzenetére
bloot hangszóró egyik szoba ajtótol (szoba nappali közt) távolabbi falánál (ajtótol 4m, Samu nappali távolabbi falánál (a közös ajtótol) 4m, Össz 8m Samu játsza a zenét Blooton, kis hangszórón szól,(Technika BT1302)
Remélem érthető (rom: DN3 v5+)költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerintetek mi a fene van a telefonommal?
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy irreálisan merül. Megnéztem az akkunál, a google szolgáltatások a legnagyobb fogyasztó, 3 órán át ébren tartotta a telefont az elmúlt 1 napban. Csináltam újraindítást, memóriaürítést, csak nem jó.
3/4 órája rajta van a töltőn, azt jelzi hogy tölt, de közben nem tölt (27%-on volt mikor rátettem akkor is). Reggel kb 3 órát töltöttem, akkor ment fel 31-ről 45%-ra. Mi a fene lehet ez? -
-
Kiss67
senior tag
válasz dancsuri #32308 üzenetére
Üdv. Igen , érthető.
Akkor most majd kipróbálom én is.
Bár nekem egy Plantronics Voyager Pro+ van, ami eddig nagyon jól ment, de már a 4.2 rommal is gyengébb volt mint a 4.3-al.
A modem ennél gondolom a romban van, nem?
Vagy a recoveryben?
Eddig a Jellycat 3 volt fenn , és azzal egész jól ment 10 m felett.
De ez botrány hogy a DN3 V5 már csak 3 métert tud.
Azt hiszem ezt nehéz félremagyaráznom, ha csak a romot cseréltem le.
Vajon mi lehet a probléma?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Tulku
veterán
Gyári samu garis nóta2-t bevittem a szakszervízbe mert a kijelző feldobta a pacskert...s láss csodát: eredeti számla nélkül nem veszik át!!!! ismétlem: magyar samsungos lepecsételt kitöltött (imei szám és a másik szám ráragasztva) garjegyet nem fogadják el csak számlával....döbbenet.
Míg ott voltam két ember csapott patáliát emiatt...náluk sem volt számla...szerintem ez nonsense...
-
fdisk
őstag
A Samu gyári töltője 4.35 V-al tölt.
Azt olvastam, hogy a li-ion akkukat max 4.2 V-al volna szabad tölteni.
Én levettem 4.2-re.
Ezzel érek el vmit is?
Jobban kímélem vagy sem az akkut?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
havri1
félisten
Egy előző garanciális ügyintézés kapcsán én is megszívtam, így kicsit utánajártamba dolgoknak.
12 hónapig a törvény írja elő a garanciát, csak a garancia papír elég.
Viszont 12 hó után már a Samsung írja a szabályokat, ami azt jelenti, hogy csak fődarabra, (Akksi, töltő, Akksifedél, headset nem) és csak garanciapapír + számla ellenében.Ha 12 hó alatt vagy, hívd ki a futárt, ő megcsinálja.
Ja, amit írtam, ez a háznál javításra vonatkozik, a leadod telefonra nem, ott mindig kérik a számlát is :-(
havri
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz havri1 #32328 üzenetére
Feltettem a programot.
Most igaz, hogy 97%-on volt reggel, szóval lehet hogy ilyenkor csak kisebb áramot vesz fel, de a gyári töltővel 400 mA-rel tölt, ami szerintem nagyon kevés.
A másik telefonom töltőjével meg 600-zal.Az alsó sort néztem ahogy írtad, az average értéket. A maximum, nagyon ritkán néha-néha volt 1600, de csak egy pillanatra.
-
havri1
félisten
válasz lugosi #32334 üzenetére
Ha váltogat, az nem jó. Nem szabad neki. Fixen egy értéken álljon, akkor megbízható.
Ha ingadozik, vagy nagyon alacsony értéken van, akkor 99%, hogy a kábel/csatlakozó rossz, vagy nagyon gyenge minőségű.
Én éjszakára egy PockeBook kábelável szoktam tölteni, ez fix 800mah, bőven feltölti. A munkaeszközben meg egy SonyEriccson kábellel, 800mah fixen..(Ott egy Plantronics 1A töltőfej van hozzá).
Viszont a sopk hulladék utángyártott kábeles, fejes töltő, mind rossz...havri
-
snecizero
senior tag
Nekem is van egy t-mobilos 2013.04 vásárolt note2 mobiltelefonom. Nekem is csak a garancia jegy van meg. A t mobilnál is kérnék a számlát ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
bobie
tag
válasz havri1 #32338 üzenetére
Ott is ugyanaz a játék 12hó gari és 12 hó a fődarabokra. Én sok telefont vittem már be minden nélkül eddig cseréltek is mindent amint a katona tiszt. Egyszer az Xperia J nél nyökögtek hogy ők nem tudják kicserélni csak a szerviz és oda kell a garlevél. Mondtam akkor hagyjuk, igaz 1 hét alatt de mégis megoldották
Nem rossz a T-Mobile szerviz, eddig pozitív tapasztalatok voltak.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
scream
veterán
Arra jutottam, hogy még a héten kihívom a Samsung-ot és először igénybe veszem a helyszíni javítást, igaz már volt sok Samsung készülékem, de sosem használtam ezt a szolgáltatást.
Az volna a kérdésem, hogy mire kell figyelni, hogy ne vesszen el a gari? Jelenleg DN3 v5+ van fent MJ5-ös BL-lel. Csináljak egy repartos visszaállítást 4.1.2-re, majd TriangleAway-el a számlálót nullázzam?
-
fdisk
őstag
Nos,mint írtam a töltőfeszt 4.2 V-ra állítottam.
Szépen is töltött,este fél 10-re 90%-on volt.
Mentem aludni,majd fél kettőkor felkeltem más miatt,és látom,hogy még csak 93%-on áll.
4 óra alatt kemény 3 %-ot töltött csak.(AC módban volt,megnéztem)
Visszaraktam 4.35 V-ra,így már reggelre fel is töltődött.
Kell a magasabb fesz,úgy néz ki.
Viszont az áram az maradt 1100mA-en.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
GtCaT
tag
Házhozjövőst kell kérni. Nem kér soha számlát, fel sem merül. Igaz, nekem a support telefonon még azt is mondta, h VAGY számla, VAGY garijegy is elég.
Nincs gond velük, a gyári sw állapotot viszont megnézik.
Utoljára egy 23 hónapos S3 -nál is ez volt a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Találkozott esetleg valaki olyannal, hogy DN3 v5+-on nem tudott belépni Recovery-be? Kikapcsoló menüből a Restartnál a Recovery-t választottam, azóta be sem tölti a rendszert sem, nem csak Recovery-be nem lép be...
-
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Olyat csinál napi szinten a telefon, hogy a kimenő hívás süket. Engem hallanak, de én nem hallom a másikat. Sőt már a kicsengést sem. A Samsung support gyári visszaállítást javasolt ami nem segített. Tegnap kíváncsiságból bementem egy szervizbe megkérdezni. Ott szoftver frissítést javasoltak. Állítólag ha ők frissítenek az nem ugyanaz mint otthon. Kérdem én miben más? Nem ugyanaz a szoft kerül rá? S nem ugyanoda?
Amúgy a 4.3-at tennék rá. A teló teljesen gyári, nincs semmi mókolás. ráadásul ott kellene hagyni egy napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest