Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Valaki Miui-zik még rajtam kívül N7105-ön?
Xiaomi 11T Pro
-
MurdR
veterán
Valaki Budapesten tudna Nekem segíteni unrootban? Nem vágom ezt a romtelepítgetést meg társait. Természetesen nem lennék hálátlan.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Hitch
senior tag
Illetve, Odinnal való 4.4 telepítés menetéről
[ Szerkesztve ]
-
pufi35
csendes tag
A telóm rootolt (4.3) Ha kijön a 4.4.2 és odinnal felteszem akkor a root elveszik? Illetve fellehet e tenni rá gyári romot?
-
hnyagboy
tag
Sziasztok. Egy kérdés. Ditto 3.2 romom van . Sem a KIES 2.6 sem a KIES 3 nem akar kommunikálni a telefonommal. Mind kettő azt mondja nem támogatott. Akkor most mi van????
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
hnyagboy
tag
válasz Markizmark #31366 üzenetére
Teljes biztonsági mentés másik telefonra szinkronizáláshoz
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
hnyagboy
tag
válasz Markizmark #31368 üzenetére
Igen ezeket szeretném egy SII-ről egy Note II-re és fordítva is. Mert csere lenne.
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
-
hnyagboy
tag
válasz Markizmark #31371 üzenetére
Persze megoldható.De akkor valami trükk van? Másnál is így van vajon? Ez érdekelne .
Vagy ez egy Note 2 sajátosság? Hisz azt írják hogy a Note 2-t látnia kellene.Samsung Note 20 Ultra 5G
-
Weeman1
veterán
-
Bélaaaa
őstag
Megjelent a JellyKat v5.
Eddig ez a legjobb 4.4.2-es ROM. Ez szinkronizálja is a Samu fiókot.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
sandor01
csendes tag
A ceruza nem kopik ki? - egy váratlan pillanatban nem esik ki egy idő után? A navígációja menniyre működik jól? fizetni kell érte? Mennyit?
-
beleszólok
senior tag
válasz sandor01 #31383 üzenetére
Valamivel több, mint fél év, nem túl intenzív ceruzahasználat után azt mondhatom, hogy nem.
Ha naponta többször használod, annak nem tudom, milyen hatása lehet, én heti egy-két alkalommal használom. Régebben sokkal többet, de a kézírásfelismerő sokszor annyira ragaszkodik a rosszul felismert karakterekhez, hogy sokkal lassabban megy a javítgatások miatt a kézírás (ami egyébként gyorsabb lenne), mint a virtuális billentyűzet használata.
Egy gondom van: kicsit szorul, körömmel kell kipiszkálni a helyéről, emiatt a sarkáról lekopott a festék.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
-
pufi35
csendes tag
Üdv
Feltehetem a Francia 4.4.2 est a telómra? Gondolom ebben benne van a magyar nyelv is, vagy várjak még vele? Telefonom független, türelmetlen vagyok Az EFS mappát lementettem az sd -re. -
dancsuri
veterán
válasz pufi35 #31387 üzenetére
mint lentebb látod, felraktam, hibátlan, (egy full törlés azért kell elötte)
Rootolás után TotalCommanderrel töröltem minden Knoxra vonatkozó fájltmég annyit, hogy a 3.9 es Odin helyett az Odin3-v3.07 -et használtam
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz pufi35 #31390 üzenetére
persze hogy rootoltam, anélkül mitsem ér. a Knox egy védelmi rendszer, tulajdonképpen elfér csak minden műveletbe bele szól, és van olyan hogy eggyes dolgokat ill. progikat nem enged. (hasonlít a Windows "felhasználói fiók felügyelete"hez
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Markizmark
addikt
Van már stock kinézetű knox mentes 4.4.2? Ez a JellyKat kicsit megvariált, nem? Legalábbis az ikonokból azt látom.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
axlfsi
veterán
válasz Markizmark #31392 üzenetére
Pár napja linkeltem a gyári, érintetlent. Az nem jó?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Weeman1
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz Markizmark #31394 üzenetére
Igazad lehet, ezt nem néztem, elnézést
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bélaaaa
őstag
válasz Markizmark #31397 üzenetére
Egy próbát megér. Leginkább a stock S5-re hajaz a Jelly (ha azt állítod, persze).
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Weeman1
veterán
válasz Markizmark #31397 üzenetére
Csak szét kell nézni:
[4.4.2]N7100XXUFND3=>rooted, deodexed, zipaligned & knox freeXiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest