Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Sajnálattal közöljük, hogy a PH! lapcsalád szervereinek karbantartása ma délután 17:00 órától előre láthatóan 23:00 óráig tartanak. Utána új szerverre költözik, kell néhány nap, mire a DNS szerverek átveszik az új címet.
Szíves megértéseteket kérjük!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
Szabad a vásár
(#1702) Kapanyél: elmész TE A...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nah megyek elolvasom uram... !
-
senior tag
Nah megyek elolvasom uram... !
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Amikor Android készülékhez bluetoothon billentyűzetet csatlakoztatunk... akkor automatiksan felismeri a cucc a magyar ékezetes betűket is? Minden billentyűzeten lévő karaktert, jelet rendben be lehet vinni?
-
kovacs65
senior tag
válasz Howkeddlee #1707 üzenetére
Hol is van ez a cikk??
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
majestic
őstag
Totál kezdő vagyok, bocsi
Hogy lehet egy .apk kiterjesztésű progit feltelepíteni a telefonra?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
lalakov
senior tag
A kétablakos működés csak bizonyos programokat engedélyez. A böngésző tudom hogy megy, de mi van az sms-sel? Állandó macera a mobil bankolásnál, hogy amikor elmegyek megnézni a beérkező kódot, nem mindig sikerül úgy visszajutni a bank oldalára, hogy még be tudjam ütni. Ha a kettő egyszerre jelenik meg, akkor viszont gyerekjáték átmásolni.
-
Markizmark
addikt
mkv-t játszik a teló?
Nem tudom ráhúzni a filmet, mert azt írja túllépi az eszköz korlátját.
Mi a megoldás? :S Van valami mkv->avi-mp4 konverter ami bevált?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
k5.20
senior tag
válasz lalakov #1717 üzenetére
No már most:
OFF.
van az otp-nek egy androidos app-ja.
Ha ezt beállíttatod, akkor
1.nem kell böngészőből operálgatnod.
2.nálam nem kér sms-kódot ha ebből az app-ból utalok, stb. Piszok gyors és minden művelet elvégezhető vele.
Igaz, mióta beállították, a pc-n nem tudok, csak egy kontroll sms-kóddal belépni a fiókomba. Ott ugyanúgy mint korábban, természetesen kér/küld sms-kódot a tranzakciók hitelesítésére.
ON.[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz lalakov #1723 üzenetére
Eddig a pc-n csak megadtam az azonosítókat, meg az egyéni jelszavamat és beléphettem.
Most miután ezeket megadom, jön még egy sms-is, és az abban lévő kódot is be kell gépelnem, hogy a fiókba bejussak. Tehát pc-n 1 lépéssel több lett az akciózás, de a vasról egyszerűbb az élet. Azonosítókkal belépek és minden megy sms-ek nélkül. -
lalakov
senior tag
A gyári galériában el lehet rejteni a nem kívánt képekkel teli mappákat?
Látott már valaki hozzá, fekvő, övre fűzhető tokot?
A Polaris Office szerkeszthető is, ugye?
Filmnézésnél a feliratok méretét, színét is lehet állítani a gyári lejátszóban?
GPS használatával hány órát bír? -
milanmylo
aktív tag
Pont azt figyelgetem, hogy vaterán már 140 környékén járnak az új bolti garisak, ha netán bejön a telefon a szolgáltatókhoz is, lehet, hogy karácsonyra lenyomják az árakat 125 környékére. Az meg bár abszolút baráti
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Tools
csendes tag
válasz Markizmark #1733 üzenetére
[link] itt csak 177e és elvileg már van raktáron is nekik
-
birka1001
csendes tag
Én már nem nagyon birok várni!
Minden nap nézem hogy mikor jelenik meg a Telenornál, de a válasz mindig csak az hogy várjak!
A 30% kedvezményemért viszont muszáj kivárnom
Jövőhét kedden remélem már megjelenik, nagyon azt csiripelik... -
imi314
senior tag
Sziasztok, Én ma vettem egy fehér Note 2-t, nagyon meg vagyok elégedve vele, szerintem fullos a telo, jo anayaghasználat,nincs ropogás és a toll is nagyon pontos, ma már jött is rá egy 50mb-os frissités , csak igy tovább
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
DarkByte
addikt
HWSW megint alkotott: [link]
-
prebuds
aktív tag
válasz DarkByte #1738 üzenetére
"A legnagyobb remény az volt, hogy idén végre megmagyarázza a stylust a Samsung, de azon túl, hogy az is csak jobb lett, nem léptünk előre. Kaptunk ismét szép, de üzleti felhasználók számára értelmetlen rajzolóprogramot, illetve még mindig lehet képről részleteket kivágni, aminek az életszerűsége szintén megkérdőjelezhető. A Samsung által ajánlott, S-Penhez optimalizált programok szintén komolytalanok, ugyanazt tudják pepitában: rajzolgatni lehet velük.
Próbálkozik a Note II a kézírás-felismeréssel is: elvileg szövegbevitelre és utasításokra is használható, de teljesen életszerűtlen, hogy valaki ceruzával írjon be bármilyen parancsot, ha két pöccintéssel ugyanaz előhozhatja"
Ezzel egyet tudok érteni. Hogy mindenütt a rajzolgatás meg a kézírásfelismerő a nagy szám, az nevetséges... Ja és az, hogy hangsúlyozzák, hogy hú de szuper a ceruza, mert 1024 szinten képes érzékelni a nyomást... Nevetséges! A gyakorlatban nem lehet hajszálfinom vonalat rajzolni vele, szóval az 1024 jól hangzik, de nyomába sem ér egy ceruzának, parasztvakítás ez az 1024 szint.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz prebuds #1739 üzenetére
Ez egy jo nagy baromsag... marmint hogy az S-Pen nem hasznalhato jol es sok helyen. Csak azert nem irom le, mert mar leirtam logouton is. Ott egy video is rola hogy mennyire szarcis az az S-Pen... Majd ha hasznaltad, akkor fogalmazz meg ilyen velos velemeny, addig pszt...
Tegnap pl fogtam a google mapsot es megneztem az utvonalat a Speedshopba...szepen korbevagtam az erdekesebb reszt es berajzoltam az utvonalat. Utana nem kellett tobbet terkepet nyitogatni, ott volt a vazlatok kozott....
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1740 üzenetére
Kimaradt, hogy a fokepernyore is kikerult... aki szerint nem hasznos, az hazudik es dilettans...
-
nggabi
félisten
ha felhívtál volna megmondom hol a speedshop
am a cerka tényleg nem baromság. bár az h 256 vagy 1024 nyomást érzékel már csak mókusvakítás, de összességében nekem is bejött. amióta ezzel jegyzetelek megmentettem egy fát a kivágástól
"szenyor dzsíííí"
-
ronson88
tag
válasz ForRedGlory #1743 üzenetére
Tetszett a cikked, tényleg az eddig általam olvasott legjobb bemutató volt Note 2 téren, szóval +1 like
Na jó, egy kritika. A ×ar hangrendszer felett lazán elsiklottál. (Fejhallgatóval a szifonhoz kepest, nagyon gyatra. )
[ Szerkesztve ]
-
prebuds
aktív tag
"Tegnap pl fogtam a google mapsot es megneztem az utvonalat a Speedshopba...szepen korbevagtam az erdekesebb reszt es berajzoltam az utvonalat. Utana nem kellett tobbet terkepet nyitogatni, ott volt a vazlatok kozott...." Mindez szép és jó, hogy így is meg lehet oldani, de mibe kerül később bármikor egy térképet megnyitni? Egy tapi? És akkor gps is van, látod, merre mész. Macerásabb kivagdosni, bár kétségtelenül nagy élmény máshogy csinálni a dolgokat, mint eddigi telókon.
-
milanmylo
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
válasz ForRedGlory #1747 üzenetére
A gpst soha nem kapcsolom be,az automatikus. Egy érintés, es onnan indul a terkep, ahol abbahagytam.
-
prebuds
aktív tag
válasz milanmylo #1748 üzenetére
Értem, ezzel csak az a baj, hogy tegye fel a kezét az, akivel szembe jön az utcán ez a szitu :-) Úgy nem látom magam előtt ... Másrészt erre ugyanúgy jó a kepernyofoto is. Ez kb annyira reális, mint osztott nézetben videót nézni meg böngészni egyszerre, az is mutatós dolog pedig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest