Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
Írjátok ezt az okt31 egyet mint határidöt a T nél és mivan ha addig engem nem keresnek meg a cserével kapcsolatban?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
törölt tag
Én nem kértem a VRt. Ha az eladó biztosította és most kérné vissza, nekik is megmondom. Ez ajándék volt, felőlem meg is baszódhatnak, akkor se kapják vissza, inkább falhoz verem. Nem is értem, hogy mi követelőznek... Ha eladtad, széttörted, elajándékoztad, akkor, hogy add vissza? Komolytalan az egész.
Én még a töltő+lábelen is gondolkozom, lehet, hogy a következő Samu phablethez is jó lenne.
-
ZsyfKo
senior tag
Ma délután voltam a telekomban. Nekem nem sikerült a csere mert náluk a rendszer azt mutatja hogy valaki már leadta a telefonomat. Holnap mehetek vissza mert most nem volt már bent olyan aki utána tudott volna nézni ennek.
Vitt már vissza más is már cserélt készüléket?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
ShadowX
őstag
Nem tudom volt -e már, de a világ másik felén a használt Note7-eseket is cseréli a Samsung.
Ez van, ahol mások a fogyasztói szokások és a fogyasztói kultúra.
-
somogyib
őstag
"...mert náluk a rendszer azt mutatja hogy valaki már leadta a telefonomat."
Korábbi bejegyzés:
"...kiderült, hogy a készülékemaz IMEI alapján még a T-mobile készletén van így nem tudják vissza vásárolni!"
Ami a készletnyilvántartást illeti, a T-nél nincsenek a helyzet magaslatán.
-
-Ben-
veterán
Komolyan mondom, agyf@szt kapok a telekomtól. Ezek bármennyit megengedhetnek maguknak. A kedvencem az volt, amikor a 10+ éve ott dolgozó emberkének lövése nem volt arról, hogy náluk az üzletbe is vissza lehet adni/vinni 14 napon belül a webes rendelést... El akart küldeni melegebb helyre. hihetetlen.
-
Mukiska
csendes tag
Én is vissza vittem, az enyémet kiderült soha ki se lett adva. Kérdés? Ezért nem is tudtak mit csinálni mert fel kell hívnia samsungot egyeztetni, de ők csak négyig meloznak. Előtte vissza vittem a tartozékokat, mindegyik samsung volt ott meg kijátszották a blok lapot... De megtartottam és előhúztam akkor meg időt kértek majd hívnak.
-
András.
tag
Na ma visszakaptam a pénzem végre, és kedden jön egy 1+3. Sajnálom, hogy így végződött... Soha nem is foghattam a kezemben...
-
somogyib
őstag
válasz Mukiska #4360 üzenetére
"Én is vissza vittem, az enyémet kiderült soha ki se lett adva"
Na ne már !!! Ezt már nem akarom elhinni!!!
Vételkor a számlán / papíron / lóf@szon nincs rajta, hogy milyen Gyári számú / IMEI számú / Leltári számú / Lóf@asz számú terméket adtak át? Akkor hogy vezetik ki a rendszerből?
Vagy a T-nél excelbe és notepad-be rögzítik random az eladásokat?Ez már lassan rosszabb mint a Samsung blama...
-
gabesz839
senior tag
Én azért reménykedem hogy rájön a Samsung a hibára, javít, és esetleg jövőre újra elkezdi gyártani a telefont.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
a71
csendes tag
Nincs alternatívája a note7 nek...
-
Lecs@
addikt
Galaxy S, S2, S3, S4, S5, S6, S6 Edge plusz, Note2, Note3, Note4, most S7 Edge ( is ) . Bizonyos S szériás készülékből több darab is. Note7 - et vártam. Igen, Samsung ellenes, Kínai teló Fan vagyok. És mivel Note 7 volt a tervem, örülök hogy gond van vele ( ez olyan egyértelmű így )
Már figyelmesen elolvastam, és látom, hogy nem szabad vennem ezt a szériát. ( jó áron sem )
Amúgy tényleg ár alatt, szinte féláron kínáltak nekem , és nem gondolnám, hogy nincsenek olyan emberek, akik megtartják a készüléket. 1:100 000 - hez , hogy gond lehet. Na ennél több, ha kocsiba ülsz.
( nagy az Isten állatkertje ugye kisfiam ? )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz somogyib #4379 üzenetére
Kérlek olvass visszább, és próbáld értelmezni mondanivalóm lényegét arról, hogy én valóban örülök-e ennek. Thx .
* Igen, valószínű ennyi Samu után, és Note 7 tervvel Samsung ellenes, Kínai teló Fan vagyok....( mint ahogy írta egy senki )
Há így sem érteni, én sem etetek senkit tovább. Peace.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
törölt tag
Tegnap megfogdostam egy Mate8-at. Azt hittem, hogy sokkal nagyobb, mint a Note, de nem vészes. Lekerekítés miatt van nagyobb különbség. S7E-et is megnyomkodtam, hát nem Note kategória az se. Kíváncsian várom, mit gurít a Huawei a Mate9-cel...
Közben az új aksit is megrendeltem a Note3ba, szóval lassan kikapcsolom a 7-est.
[ Szerkesztve ]
-
RSteve
tag
válasz Mukiska #4366 üzenetére
Egyelőre nincs hivatalos információ a Telekomnál a cserét illetően, még ma reggel is azt mondták hogy türelmemet kérik, majd kikerül a honlapra.
"Azt javaslom neked, hogy üzletbe még ne vidd vissza.......de pontos információval egyenlőre nem rendelkezünk"
Kapott már valaki hivatalos értesítést mint az első alkalommal, telefonon vagy mobilra küldött üzenetben ami valóban konkrét személyes megkeresésnek minősül?
Akkor én egyelőre nem csinálok semmit használom mint eddig, legalább ingyen van egy darabig egy jó telefonom amire még vigyázni sem kell.
-
thebear007
aktív tag
A Samsung honlapján kint van az értesítés, hogy kapcsold ki, add le. Innentől nincs felelőssége, ha bármilyen bajod van vele, pl. ahogyan korábban írták, leég a ház, az a te gondod lesz. Belegondolni is rossz, hogy a kocsiban 140-nél elkezd füstölni egy ilyen.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
robotkutya
tag
válasz thebear007 #4384 üzenetére
S7 Edge-re valtottam, online vasarlas, visszavihetem ket hetig, ha nem tetszik. De eddig tetszik. Csak kell ra egy tok, mert szar a fogasa puceran. Egyebkent meglepoen hozza nekem a Note 7 elmenyt, csak cerka meg irisz nelkul, viszont fele annyi penzert, mint az iPhone 7 Plus, es joval olcsobb a Note-nal is. Szerintem jo lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
GabeTheWhite
tag
Sárcok én is el vagyok keseredve. Ideiglenesen míg lesz Note8 ez a Honor 8 Note jött szóba, szerintetek?
-
RSteve
tag
Szerintem tévedsz.
Az hogy kitesznek egy honlapra egy hírt jogilag semmit nem jelent, nem vagyok köteles honlapokat nézegetni, híreket olvasni. Ha majd felhívnak egy rögzített beszélgetéssel akkor esetleg jogilag megállja a helyét.
Esetleg, ha mondjuk azzal hívnak hogy most indul a futár hova vigye a csere készüléket. De ha nincs más telefonom és szükségem van rá akkor is miért lennék köteles kikapcsolni egy készüléket amit kifizettem és ha másért nem azért szükségem van rá, hogy ha bármi történne legalább tudjam hívni a 112-öt.
Ha azonnal nem pótolják ahogy kikapcsoltatják velem, nem tettek meg mindent hogy egy jóhiszemű vásárlót ne érjen a hibájukból kár vagy akár baleset.
Szerintem ez nem volna megoldhatatlan főleg itthon max.1000 készülék esetében. De akkora béna ebben az országban mindenki hogy csak. A T holnapján még mindig kint van a Note 7:
Annyit sikerült csinálni, hogy részletek link "404 Page not found!" hibát dob.
5-ször kerestem a T-t hivatalosan, kétszer személyesen, egyszer telefonon kétszer chat-ban. Egyszer nem mondták hogy kapcsoljam ki, csak azt hogy várjak egyelőre nem tudnak hivatalosan semmit sem mondani.
-
válasz robotkutya #4385 üzenetére
Vegyél rá Led-es tokot, állati jó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
thebiker
tag
Tegnap én is jeleztem a edigital felé ... De semmi ... Van valami hír a tartozékok visszatérítéséről? A VR nyilván felhasználható mással is.
-
utomi
senior tag
Ez egy baromság. Ne tegyünk már úgy mintha minden Note 7 tulaj az országban a Samsung honlapjára vagy a mobilarenara járkálna. De még ha igen akkor se minősül semminek. Tévedsz ha azt hiszed, hogy csak azért mert kiraktak egy ilyen szöveget a felelősség már el is van hárítva. Tudja ezt a Samsung is ezért is igyekszik annyira mindenki kezéből kicsavarni a Note 7-ket. Ha egyszer történik egy komolyabb anyagi vagy személyi sérülés az még nagyobb bajba sodorja a céget.
Ettől független egyéni érdek a telefont kicserélni de tény, hogy ebben sajnos a hazai operátorok és cégek nem nagyon partnerek. Pl. A Telenor még mindig nem tud semmiről. -
robotkutya
tag
A Led-es tok tényleg nagyon klassznak tűnik, baromi jó lehet, csak sajna nem szeretem a flip covereket. Ezt a Spigen tokot néztem ki.
Elképzelhető, hogy csak bemagyarázom magamnak, de mintha az ujjlenyomat olvasó megbízhatóbban működne az S7 Edge-en (Note7-hez képest). Már a céges készüléken is észrevettem, és most a sajáton is ezt tapasztalom. Képzelődök?
[ Szerkesztve ]
-
a71
csendes tag
The best phone on the world- note7...
-
zsolt501
nagyúr
a71 Itt kár erőlködnöd, ezt a Samsung vezetőségének írogasd, ott talán még örülnek is neki...
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
boksz
senior tag
Hétfőn adom fel GLS a note7, visszautalják az összeget.
VR nem kell nekik pont.
Samsung Magyarország.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest