Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz András. #1000 üzenetére
Sokan preferálják a tokot, abból is a SPIGEN márkát. Speedshop oldalán van egy rakatnyi jó áron Biztosítást érdemes rá kötni 2-3 hónapig ha nagyon félted a készüléket, mellesleg a Telekom-nál 60 napig betudod vinni a készüléket és bármikor tudsz rá kötni biztosítást, ha joltudom az alap 2390 az extra pedig 2990Ft havonta.
-
RSteve
tag
válasz András. #1227 üzenetére
Én tegnap vettem a Speedshop-nál egy Spigen Rugged Armor-t, hogy egyből védve legyen valamiben. Talán ez a legolcsóbb. Nekem tetszik elég szép és rugalmas a szilikon. Mivel csak a két végét fogja az edge miatt, ezért nincs benne olyan stabilan mint mondjuk az S5 a szilikon tokjában, csak középen fogva a tokot kicsit kihajlik belőle, de azért jobban véd a semminél.
A gyári fóliát egyelőre rajta hagytam. Van már valakinek tapasztalata valamilyen olcsóbb fóliával kapcsolatban? A gyári árát amit a Speedshop-ban is lehet kapni kicsit drágállom.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz András. #1470 üzenetére
Amúgy azon gondolkozom, hogy ki szívott nagyobbat. Akik már megkapták és örömködtek eddig...aztán puff... vagy akik még amúgy sem kapták meg és nem is tudják milyen jó a telefon egyébként.
Az a baj, hogy én a munkámból kifolyólag nem tudom csak úgy kikapcsolni a telefont, mert egyszerűen nem tehetem meg. Jó, hogy az LG G5-öt elküldtem közben szervizbe és most nincs másik telefonom.
Minden esetre nem az éjjeli szekrényen lesz töltőn, miközben alszom...
Amúgy az előző kommentre visszatérve. Ez úgy lenne elegáns, ha a Samu fogná és kicserélné az összes telefont és nem kezdene el javítgatni... A begyűjtött telefonok meg mehetne alkatrésznek és jöhet egy kis ajándék 128-as memória kártya is akár. Vagy az új Gear S3
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz András. #1470 üzenetére
több akku beszállító is van, csak az egyikük által gyártott eszközök érintettek, és azok sem 100%-ban, viszont lehetetlen kiszűrni, hogy melyik telefonokba került, mert a gyárban mindegyik ugyanazon a cikkszámon fut.
(#1471) ForRedGlory: talán ennél is nagyobb kérdés, hogy vajon ezek után az előrendelők hány százaléka fog úgy dönteni, hogy inkább visszamondja, illetve hányan nem fognak launch után mégsem Note-ot venni.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz András. #3844 üzenetére
Én, mondtam a páromnak, hogy most tényleg kezdjen olvasgatni és vonja le a megfelelő konzekvenciát, főleg annak tükrében, hogy van 3 kislányunk. Ő habarodott bele teljesen a készülékbe és akarja szinte a megjelenése óta, mert a barátnőjének ilyen van, amit szinte naponta látunk és tapizzuk is.
Hozzáteszem, neki előző hétre ígérték a cserét, azóta is nagy a csönd. Különösebb melegedésre még ő sem panaszkodott, de amikor itt van nálunk mindig ott a kisördög bennem a készülékkel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
potrohosjoco
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz András. #4169 üzenetére
Itt legfőképpen az a gond, hogy egyszerűen nincs alternatíva a NOTE7 készülékre és a legtöbben a hardvert nézik, ebben van 6GB legalább meg olcsóbb is, hát ez kell.
Én fogtam kezemben one 3 is, de az tervezésileg ladbába sem rúghat a note7 mellett, ami talán a világ egyik legszebb készüléke lett. És ugyanez igaz itt is a kijelzőre, köszönő viszonyban nincs vele.A YT-on van pár teszt, hogy one 3 és s7 edge melyik gyorsabb videók, de az s7 edge jóval hamarabb végzett a végén. Én megvárnám az S8-as telefont, ami ezek után maga a tökélynek kell(ene) lennie. Addig meg, ha nincs más, főleg akinek nagy érvágás volt egyáltalán a note 7-et kifizetni, visszakérném a pénzt kárpótlással együtt és addig valami egyszerű olcsó izét használnék.
Valaki itt megemlítette és jó ötlet, össze kell fognotok és muszáj kicsikarni valamilyen kárpótlást, más országokban ez szinte alap lesz az biztos...
[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
válasz András. #4175 üzenetére
Szerintem a készülék tartozék gyártóknál pattog most a labda.
S7 Edge-re kell olyan tok, aminek a hátulján Post-is tartó és az oldalán tolltartó van. Meg van a kikapcsolt kijelzőnél működő jegyzet funkció, és mindenki boldog...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest