Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Memmaao #4093 üzenetére
Csak a mobilos üzletágra gondoltam, nem a tankerekre pl. 70+%-os részesülésük drasztikus visszaesésére.
Ollie: Pontosítottam az "akaratom". Szerintem elég szomorú, hogy komoly következmény(ek) nélkül megúszhatják. Most is a Samu inkább kidobja a Noteokat ahelyett, hogy kiderítenék a hiba okát. " Környezettudatosság lvl 290.000."
Zsolt501: Mostani helyzet kinek jó? Mindegyik gyártó sokat kér a telefonjáért.(EU) Nem kell eltűnnie a márkának, hanem a csúcskategóriás eladásaik essenek vissza, hátha arra ösztönzi majd őket, nem ártana 290.000 ft-os telefont normális teszteknek alávetni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest