Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gjoco1

    addikt

    válasz erzol #3757 üzenetére

    Nekem amit cseréltem Note10+ ról , annak is már gyengélkedik . Hétfőn berendelek egyet és cserés lesz . Tudom ezek már nem lesznek olyanok , mint ami gyárilag volt benne .

    Amúgy nem is ezért jöttem . . .
    70% os belakásnál tartok . Jönnek majd a Kustom ( KWGT - KLWP - Nova ) cuccok telepítései és azokkal majd a " finom hangolás " .
    Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem . Látom 13 alatt kicsit változak a dolgok , ami így természtes. ( mondjuk vannak fájó dolgok . A11 es app jeim egy része innentől kuka . :DDD Kersenem kell 13ra hangoltakat , ha van . . . :U )

    Mindenkihez irányítanám a kérdésem :

    Nova Launcher ( még azt sem tettem fel és ha nem , akkor nem kínlódok ) gesztus vezérlés ennél megy hibátlanul ? Ha nem , akkor nem is kílódok vele .

    Egy igazán láma kérdés : nem jöttem rá még , így inkább kérdezek .
    Értesítéseknél akár hogy állítgatom ( persze lehet nem jó irányban keresem ) csak az adott értesítés alkalmazás ikonja jön a kezdőképernyőre és arra bökve elő jön a " lebegő ablak " . Ezt nem így szeretném , hanem a " hagyományos " a kijelző felső részén a szokásos módon . Hol tudom átállítani , ha lehet ?

    Cube ACR t használtam és természetesen egy régebbi verziót , mert teljesen jól ketyegett Note 10 + on , de sajna itt letérdel . Tudnátok valamit ajánlani , ami mókolás nélkül teszi a dolgát ?
    Hirtelen és egyenlőre időhiány miatt itt tartok . . . . Alap belakás úgy ahogy megvan .
    Bizosan lesz még egy két kérdésem . :DDD

    Köszi !

    "A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/

Új hozzászólás Aktív témák