Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz dns86 #7283 üzenetére

    Látom, minden topikba beillesztetted :D

    Az én véleményem:

    Először is, itt azért lesz üresjárati fogyasztás, nem úgy, mint iPhone-on, hogy ha leteszed, gyakorlatilag sok óra alatt merül 1%-ot. Mivel a pro max brutál akkuidejű még az új iPhone-ok között is, így ahhoz képest bármelyik általad megjelöl Samsung sokkal rosszabb lesz. Egy napot persze elmegy, ez nem kérdés. Viszont, amiket elmondtál, az alapján a pro max 2-3 napot is elment egy feltöltéssel. Az jó,hogy írtad, hogy gyenge a térerő, mert az különösen eszi az akkut, hisz mindig keresi. Ha visszaolvasol, én is sokat ítam arról, hogy a munkahelyen mivel kevés a térerő, sokkal jobban merül a telefonom. Egyfajta megoldás volt nekem, hogy kikapcsoltam a 4G-t és mivel van rendes 3G, az megoldotta a merülést.
    S20-akba került exynos sajnos még kiélezettebben szarul bánik az erőforrással, tehát én biztos a Note 10+-t részesíeném egyételműen emiatt előnyben (ezért nem is gondolkodtam S20-s szériában, egyszerűen kihagyom).

    Amiket leírtál, pont két sakallatos pont, vagyis én is mindig ezt említem itt,hogy az akku idő és a képek (leginkább beltéri) mennyivel jobb volt iPhone 11-en. Tehát az én személyes tanácsom, hogy nyomd el a vágyaid, mert ezen szempontokat figyelembe véve pont csalódást fog okozni.

Új hozzászólás Aktív témák