Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    Üdv srácok. Diokhan vagyok, almáról jöttem.
    Volt már Note 4-em és Note 8-am korábban, most viszont nagy álmom vált valóra egy Note 10+ készülékkel. Ismerem a rendszert és az S-pent, de ettől függetlenül biztosan lesz kérdésem néha.

    Kb. egy hete van meg a készülék, első benyomások pedig a következők:

    -Üzemidő klasszisokkal jobb, mint az almánál (SE2020 volt előtte)
    -Kijelző gyönyörű, nagy, egy kézzel nem tudom használni, férfi létemre nincs túl nagy kezem.
    -A rendszer gyors, átlátható, hozzá vagyok már szokva (cégesem egy lajhár A40)
    -Google asszisztens klasszisokkal okosabb, mint Siri (ezt magamnak is nagyon nehezen hittem el). Bixby viszont egyszerűen butácska, nem is használom, kikapcsoltam szinte teljesen. Arra nem sikerült egyedül rájönni, hogy ha a BT fülesen nyomok gombot, akkor hogyan lehet beállítani, hogy Google asszisztens induljon el, ne Bixby. Google asszisztenst viszont nagyon szeretem, folyamatos beszélgetéseket folytatok vele a legnagyobb szórakozásom az elmúlt néhán napban :)
    A legkülönbözőbb dolgokat kérek tőle és legtöbbször minden gond nélkül működik a dolog.
    Csak néhány példa. Időpontot foglaltam fodrásznál, mondtam google asszisztensnek (továbbiakban G.A.), hogy emlékeztessen, hogy mennem kell fodrászhoz. Megklérdezte, hogy ok, mikor? Mondtam az időpontot, de elsőre azt az időpontot mondtam, amikor már ott kell lennem, így újra kértem G.A.-t, hogy változtassunk rajta. Megkérdezte, hogy ok, mit szeretnék változtatni? Mondtam, hogy az időt egy fél órtával korábbra. Azt felelte, hogy rendben, kész van.
    Ezen kívül időjárás, telefonszám, emlékeztető, ébresztő, bármit kérek tőle, hiány és gond nélkül végre tudja hajtani. Nagyon tetszik.
    -A toll most már sokkal okosabb, mint a legutóbbi Note-om, a 8-as esetében, de már ott sem volt buta. Nagyon szeretem minden funkcióját.

    Egyelőre ennyi, köszi, hogy itt lehetek.

    U.I.: Üdv gyuri81, köszi, hogy kollágaként köszönthetlek ebben a topikban is. ;)

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák