Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NY_A

    őstag

    válasz flash- #10370 üzenetére

    Most, hogy már mindenem fent van ami kell mondhatni belaktam, futtattam egy tesztet. Nekem 1750 pontot dobott elsőre, aztán volt egy 1820 is. De ez engem kevésbé izgat.
    Érezhetően gyorsabb a telefon. Feltettem rá a Zeam launchert mivel én azt megszoktam, és ismerem. Jobban fut a Zeam, mint X1, vagy sima KPH alatt futott. Rengeteg beállítási lehetőség van.
    A már megszokott alap beállítások bővültek, és emellett van egy CyanogenMod beállítások menüpont, amiben elég sok időt ellehet tölteni. Itt aztán minden van. Be tudod állítani, hogy egységekkel jelezze az akkut, vagy számokkal, hogy miként jelezze a térerőt, hogy milyen legyen a bill.zár típusa, hogy mettől meddig legyen csöndben a telefon, hogy mit jelezzen vissza rezgéssel, és még sorolhatnám reggelig. Eddig bejön a történet.
    Amit hiányolok, hogy nincs a programkezelő alkalmazás. Tehát amiben látod az éppen futó alkalmazásokat, hogy mik vannak telepítve és mennyi szabad helyed van, stb. Nem tudom mi volt a neve, de ha valaki vágja miről beszélek, akkor meglephetne egy apk-val.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák