Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
22Dávid22
aktív tag
válasz erikszon #4459 üzenetére
Jónak jó telefon, azt mindenképp hozni fogja, amit a másik. A hibáival kapcsolatban csak annyi, hogy a WiFi nem mindig kapcsolódik automatikusan a hálózathoz, plusz néhány ingyenes hálózatra nem tudsz majd kapcsolódni. A gyári rendszer egy idő után alaposan le tud lassulni, nekem személy szerint nem lassult be, de említsük meg, hogy minden nap használtam a Clean Mastert és a DU Speed Boostert is. (Utána természetesen volt kényszerbezárás is.)
Ezeket a hibákat orvosolni lehet a CyanogenMod 11 (Android 4.4.4) vagy a CyanogenMod 12 (Android 5.0.2) telepítésével. Előbbi tökéletes, utóbbi majdnem tökéletes, de már az is közel áll a tökéletességhez. Mióta telepítettem a telefonomra, azóta rendesen működik a WiFi, és még egyszer sem használtam semmilyen tisztító programot, mert egyszerűen nem lassul be. Bár egy új telefon esetében (szerintem) nem az az első dolog, hogy azonnal custom rom-ot teszünk rá...
Na, a hibákról ennyit. Őszinte voltam, mert ahogy elnézem, ezt is hosszabb időre szánod. Én szeretem ezt a telefont, amíg gyári rendszer volt rajta, addig is, a CyanogenMod csak tökéletesített rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest