Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    válasz sebestyen93 #7746 üzenetére

    Nekem ma még GB is volt a telón :(( Feltettem az új török verziót, fentebb már leírtam a röpke tapasztalatokat, utána a judas77 féle minimal 1.6-ot. Elsőre tetszett, telepítettem a szokásos alkalmazásokat, viszont a Kyrillos v8 talán valóban jobb volt, jó aroma telepítő meg ink effect, stb. de valahogy nem volt az igazi. Pl. cm10-en csináltam egy próbát mennyit bír a teló, elindítottam a facebook+skype+vibert +erre a real racing3-at és meglepetésre ment akadás nélkül, aztán home gombbal játékból ki, váltás facebookra majd böngésző és pörgött akadásmentesen. Itt csak a facebook ment magában de már akadozott az egész teló, real racing meg csak töltődött és szaggatott a zene már az elején háttérben futó skype mellett.
    Úgyhogy gondoltam jöhet egy odinos pucolás, feltettem az ukránt, de fura módon megmaradt az MH1 alapsáv :F Sebaj, megy rá a cm10, előtte úgyis full wipe és format recoban hátha csak valami beragadt. Na itt jött a gebasz, nem volt imei meg alapsávnál ismeretlent írt :W. Jött a GB visszarakás, van imei meg alapsáv is csak épp MH1 és már kezdtem az efs mentést keresgélni amikor még egy utolsó próba ként feltettem a magyar repartost ami végre helyretett mindent.

    Úgyhogy kipróbáltam ma az MH1-et, judas minimalt de megy vissza a módosított cm10, inkább nyomok hangerőgombot bejövő hívásnál de nekem élő teló kell, ami nem fagy le egy skype+facebook kombotól és bírja a játékokat is :) és ha már unom a kinézetet akkor egy cm témával pillanatok alatt "új telóm" van.

    (#7748) hotibi

    Független.

    (#7737) coyote55

    Xda-s oldalon minden le van írva. Ace-n (s5830) használtam, (vagyis az eredeti amarullzt ami alapján ezek is készültek) mert az eredeti 180 megás belső tárhely ott nagyon vicces, de Ace2-n még nem próbáltam. Röviden a karin lévő ext (2/3/4) partíciót mountolja belső tárhelyként így 100 mega helyett 1 gigát is lehet csinálni vagy mondjuk Ac2 esetében az 1,2-ből lehetne 5 is akár.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák