Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxtern
csendes tag
Írjátok h a sony xperia u nincs gorilla glass !!
A Galaxy ace 2 van gorilla?!!!! -
Nincs.
De egyébként 1 felkiáltójellel is megértjük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Attól hogy nem GG, még karcálló a kijelzője. Csak más, olcsóbb, talán kevésbé ellenálló cuccot használnak. Ha nem dobálod a telefonod és nem rakod kulcs mellé a zsebedbe, akkor szerintem ez is bőven jó.
-
Wa2x_
veterán
+1 ennyi..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Pityi77
tag
Vèlemènyetek a telòròl?Èrdemes megvenni?Akku üzemideje?Gondolom màr van több vèlemèny,lehet,hogy veszek egyet,de nem tudok dönteni,aki tud ìrjon,köszi
-
Nekem az Ace 1 után nagyon tetszik. Annál jobban bírja az akku, de ez is csak olyan, mitn a többi hasonló teló, 1 nap intenzív használatot bír. Ár-érték arányban szerintem nagyon jó teló. A kijelző mérete jó (3,8 col), a felbontása nagyon jó ebben a kategóriában. Viszont azt kell tudnod, hogy ezen nem Gorilla Glass van, de természetesen attól még nem karcolódik könnye.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GEPESZ66
veterán
Én Pierre Cardin szíjra akasztható tokban tartom.Napközben sokszor veszem ki.Remélem, annak ellenére, hogy nem Gorilla Glass, nem kopik meg a kijelző, ha hozzáér a bőrhöz.
-
GEPESZ66
veterán
A kijelző tisztítására milyen anyagú törlőkendőt célszerű használni?
-
Rotate
veterán
valami puha textilt én anno nokiásat szereztem, amivel a gyárban dolgoznak
-
Vegyél mikroszálas kendőt. Lehet kapni pl. optikai boltokban.
-
asdf_
veterán
Mivel szemuveges vagyok, en siman szemuvegtorlo kendovel nyomulok (marmint azzal az egy dobozban 30-50 db. nedves kendo egyenkent csomagolva cuccal), a szemuveg utan a "maradekkal" neha letorlom a telefont is.
-
Devergo7
tag
Kicsit még drága, idővel jó lesz ez .
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Rotate
veterán
miért mennyiért szeretnél két magos, 768 mega ramos készüléket venni? nézd meg mik vannak ennyiért... L7, One V hogy csak kettőt említsek, és azt hiszem drágább is mindkettő...
-
baalberith
csendes tag
Én is az Ace 2 tulajok táborát erősítem. Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ace 2 barátunk támogatja-e az OTG-t?
[ Szerkesztve ]
-
Mi az az OTG?
-
Hakosuka
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje olvasom ezt a témát és a Galaxy W-vel foglalkozót is, mert a kettő közül választanám első okostelefonom.
Egymás mellett nem sikerült a kettőt kipróbálni, de külön külön a benyomások alapján a W-nek egy hangyányit élesebb a képe, viszont tudjuk: 1 mag, "csak" 512 MB RAM, meg viszonylag kicsi (1,7 GB) belső tárhely és több mint valószínű nem lesz rá ICS.
Amivel sikerült kipróbáltam, az az S Plusz volt (ami elég hasonló W-hez) és bizony hamarabb bejöttek az oldalak ezen, mit a 2 maggal. Hogy van ez?Mint említettem első okostelefon lenne, és netet (Wi-Fi, közösségi oldalak, böngészés), GPS-t, térkép-, szótárprogramot kívánnék használni, Skype-olni, illetve ha úgy adódik zenét hallgatni, filmet nézni, de a játék legutolsó lenne a sorban.
Nem tudom megítélni, ezekre elegendő lenne az 512 MB RAM? Mindig akadozásról, lassulásról, memória "elfogyásról" beszéltek, de ugyan akkor nem tudom, hány alkalmazás van használatban, ill. mennyi és milyen (durva) játékokkal játszotok? Én nem vagyok az a "kocka" alkatAz Ace 2 is nagyon tetszik, de szeretek vigyázni a dolgaimra, és kicsit aggódok a gagyi "cróm" keret tartóssága miatt.
Ti hogy döntenétek, ha nem izgatna Benneteket, hogy lesz e ICS vagy sem?[ Szerkesztve ]
-
Én az Ace 2-t választanám, mert számít az a plusz ram, még akkor is, ha nem játszol vele.
Amúgy a belső tárhelye az Ace 2-nek sem sokkal jobb, mert a 4GB-ből valójában 2,2GB marad (a többit a rendszer használja), és az is 2 részre van particionálva. De persze itt is használhatsz micro sd-t.
Amivel sikerült kipróbáltam, az az S Plusz volt (ami elég hasonló W-hez) és bizony hamarabb bejöttek az oldalak ezen, mit a 2 maggal. Hogy van ez?
Lehetett a gyorsabbon újabb vagy más böngésző, újabb android, vagy akár az előfizetésben is lehettek különbségek (gyorsabb adatforgalom), szóval így látatlanban nem lehet megítélni.
-
G3R!94
aktív tag
Szia!
Volt W-m. Én mindenképpen az Ace 2-t venném. A W-nél elég gyatra lett a memóriakezelés a gyári romban, kevés az 512 MB neki. (pl. megnyitott böngésző mellett elindítottam a zenelejátszót és a vibert és becsukta a böngészőt, mert elfogyott a ram ) Minden tekintetben jobb az Ace 2 és bírni fogja az ICS-t is. -
Tényleg, arra van megoldás, hogy a programok a "külső" micro SD-t használják, és ne a belső, sd-ként elnevezett tárhelyet? Mert ugye most a belső tárhelyet egy részét látják SD-nek, és alapból minden azt akarja használni. Igazából az olyan játékoknál problémás, melyek fél gigát akarnak letölteni az SD-re, és utána még installálgatni is akarnak. Ezek e miatt fel sem tudom tenni, hiába vettem meg a play store-ban.
-
Hakosuka
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Kár, hogy így van, mert külsőre jobb megjelenése van W-nek. Már én is Ace 2 felé húzok, mert még is új vas, és alig pár ezerrel több, mint a régebbi W. Viszont utóbbinak meg szebb a fehér színű változata, mert a képernyő körül fekete, és csak oldalától a hátuljáig fehér.Amikor először a kezembe vettem T-boltban, nekem is az volt a benyomásom, hogy ez a nem is túl minőségi műanyag kerül 60-70 ezerbe? De amikor felvillant a kijelző, akkor kezdtem kellemesen csalódni
Azt esetleg tudjátok, hogy ha megsérül a króm keret, az valahogy cserélhető?
-
G3R!94
aktív tag
Biztos hogy lesz ilyen lehetőség, W-re is megcsinálták az okos emberek. Az App2sd nevű program még talán segíthet, de nem tudom hogy a wifiről letöltött adatot lehet-e vele külső SD-re helyezni.
-
baalberith
csendes tag
Micro USB OTG támogatás: mikor telóra tudsz pendrivet, usb billentyűzetet, egeret vagy egyéb nyalánkságot kötni. Mindezt pölö meg lehet csinálni Galaxy S2-vel.
-
spoy
tag
Én a Samsung Galaxy Ace 2 és a Sony Xperia Sola között vacillálok.
Szerintetek melyik? -
Wa2x_
veterán
Ebbe a topicba senki nem fogja azt mondani, hogy a Sola-t vedd.. nyilván mert mindenki Ace2 párti és hülye is lenne, mivel az Ace2 jobb is.. bár a külső megítélése szubjektív.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
wincmd32
tag
sziasztok!
valaki tud arrol valamit, hogy ICS mikor jon ki rá?
-
mediumgecso
őstag
Én is most készülök telót venni, az Ace 2 mellett döntöttem.
Lehet, hogy nem a legszebb telefon, de viszont bőséges RAM van benne, ellenben a Solával....nekem nem éri meg az, hogy 512MB RAM-mal kínlódjak, mert bizony hamar el fog fogyni....Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mrmrg
tag
Barátnőm 2 napja kapott egyet.
Fehérben szerintem kifejezetten jól néz ki. -
Nocsesz1
senior tag
Nekem is lett egy ACE 2 egy dolgot hiányolok belőle az automata fényérzékelőt de azt nagyon. Remélem ICS-re raknak bele.
HAJRÁ VIDI !!
-
GEPESZ66
veterán
Melyik fényérzékelőre gondolsz.A kijelzőnek van fényérzékelője, az elülső kamera és a közelség érzékelő mellett.
-
G3R!94
aktív tag
Én még nem láttam tökéletesen működő fényérzékelőt, egyik se működik jól szerintem.
Viszont ha az állapotsávon tartod az ujjad egy kis ideig, utána jobbra balra húzásokkal tudod szabályozni a fényerőt. -
Rotate
veterán
S2-n is ritka fos a gyári auto fényerő... inkább állítom kézzel...
-
Nocsesz1
senior tag
Köszi ezt nem is tudtam hogy lehet így is állítani.
A feleségem htc-jén viszont pöpecül meg oldották.
[ Szerkesztve ]
HAJRÁ VIDI !!
-
wincmd32
tag
sziasztok!
valaki tud arrol valamit, hogy ICS mikor jon ki rá? -
Rotate
veterán
senki semmit
-
spoy
tag
Ma Samsung Galaxy Ace 2 tulajdonos lettem!
-
törölt tag
Mi győzött meg?
-
spoy
tag
Üzletben megnéztem mind a 2 készüléket egyszerre és valahogy az Ace 2 fogott meg jobban.
Kérdés: az automatikus fényerő szabályzót hol tudom ki-be kapcsolni?
Valmint "elméletileg" található a készülékben NFC is de maga a készülékben erre semmi utalás. -
Rotate
veterán
egyik sincs a készülékben, viszont feljebb írták, hogy a fényerőt a státuszbáron hosszan tartva tudod jobb-ra balra húzva felerősíteni, vagy gyengíteni
-
spoy
tag
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
kérhető bele, tehát bizonyos szolgáltatói variánsokban lehet, hogy lesz, de alapból nincs benne
S2-nél is az i9100P verzióban van, de a sima i9100-ban nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Gexxx
tag
Hi,
én az Xperia Sola és az Ace 2 között vacilláltam, végül Ace 2 lett...
a telenorban az eladó azt mondta, arányaiban sok sony-t visznek vissza, és ugye a Cordon kft.-ről nem sok jót lehet hallani...jó lesz ez a Spica után