Új hozzászólás Aktív témák

  • bepe79

    addikt

    válasz bul07 #5652 üzenetére

    Nem tudom, azt látom, hogy nekem van egy 5S-em, ami a legújabb OS-ekkel is tökéletesen működik (10, 11), és van egy 6S-em is most már, ami a legfrissebb 11.3.1-el is piszokgyors, pillanatokon belül reagál mindenre, és napokig RAM-ban tart egy játékot, amivel játszottam (nem tölti újra taszk váltásnál). Emellett van egy 1-1.5 éves A5 2016-om, aminek a rendszerét sokkal jobban szeretem, mint az iOS-t, viszont mára tetü lassúvá vált, sokszor 1-2-3 másodpercet is várni kell alap dolgokra (taszk váltás, app megnyitás, etc.) Úgyhogy nem, nem viccnek szántam, ezt tapasztalom, mindezt úgy, hogy ennek ellenére a droid jobban tetszik, csak lehet erősebb vassal szerelt droidot kéne venne, hogy ne ezt tapasztaljam.

    P.S.: igen, tudom, és teljesen egyetértek, hogy az 50-60-70%-os állapotban lévő akksival szerelt iPhone-ok ne maximumon pörögjenek, hogy fél nap alatt lemerüljenek. Mi a gond ezzel? Egyébként 11.3-tól már kikapcsolható, a user döntheti el.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

Új hozzászólás Aktív témák