Új hozzászólás Aktív témák

  • dugynok

    senior tag

    válasz Dr. Akula #102 üzenetére

    Egyszer már leírtam... Mert egyrészt hatalmas különbség van liszt és liszt között és itt nem a takarmány vs. étkezési liszt a dolog nyitja. Másrészt jóval nagyobb pékárú fogyasztás van most, mint régen és nincs idő arra a tésztára... Fel van gyorsulva a világ, hatalmas fogyasztás (és pazarlás) van. Pont ma sütöttünk itthon kenyeret, 2x annyi időt pihentettem, mint pékségbe... De hiába magyarázzuk ezeket olyanoknak, akik nem szakmabelik, csak olvasták meg hallották a dolgokat, de nem élik meg.... És igenis van finom, normális kenyér sok helyen. Ha meg ennyire tudod és kritikus vagy, miért nem csinálsz otthon és próbálod ki magad? Hisz csak liszt, só, víz és kovász kell bele, Nem nehéz...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák